Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vágyom néha arra, hogy mással is randizzak, vagy hogy más is megkívánjon?
4 éve élünk együtt a párommal és szeretem őt. De néha erre vágyom. Talán csak a vérmérsékletem miatt? Vagy ez jelent valamit?
L
Azért, mert mindenhonnan (média) azt hallod, hogy neked még jobb jár, és te van a legjobb, a legszebb, és jó az ego tuning.
Nem vagy egyedül, a társkeresőkön lévő nők egy szép szelete is kapcsolatban él, és ego-t tuningolni regisztrál okda.
Kedves Kérdező!
Vannak emberek, ilyen vagyok én is, akiknek szükségük van a kettősségekre.
Egy nem elég, kettő kell. Két kocsi, két legjobb barát, egyszerre hallgatok valamit és közben mást is csinálok, két iskola, két munkahely stb. stb....
Vizsgáld meg az élted egyéb területeit is, hogy nálad is előfordul-e ilyesmi? Vagy csak a fiúkkal kapcsolatos vágyaknál van ilyen?
Ha igen úgy ez nem baj egyáltalán, összesen annyit kell elérned, hogy tudd, melyik az igazi és melyik a "pótlék".
Kérdés még, hogy a lelked könnyen bírja e a kalandokat? Esetleg feltöltődsz tőlük?
Lajos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!