Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit ehet egy nő egy 37 éves gyereken szó szerint, aki még életében sem dolgozott semmit?
Hogy Ti mindenbe bele tudtok kötni. :D
Nincs mire irigykednem. Neki kb. az egyetlen barátnője lehetett ez a csaj, nekem volt már több is, alkalmi, szexkapcsolataim is azon kívül. Egyetemi végzettségem nekem is meglesz hamarosan.
Ez csak egy ártatlan kérdés, kíváncsiságból. Ennyire értetlenek itt néhányan? :)
Minden egyes kérdés és a hozzá tartozó magyarázó szöveg a feltevőt és annak világát minősíti és arról ad betekintést.
Ártatlan kérdés? :) Na ne viccelj már. :)
Ha annyira ártatlan lenne, hogy majdhogy nem hidegen hagyj téged, akkor miért ilyen negatívan állítod be a srácot? Miért írtál ki ehhez ide egy kérdést? Hogy majd valaki választ ad, amire egyébként magadtól is tudnál válaszolni?
Mindenkibe bele lehetne kötni, megtalálni benne a szálkát, de te miért kíváncsiskodsz a másik életével kapcsolatban?
Ha annyira nagyra vagy magaddal, akkor miért nem azzal foglalkozol most is? Minden vizsgád meg van már? 5-ös vagy mindenből?
Egyébként marha jó ismerős lehetsz, ha a háta mögött ilyenről pletykálkodsz.
101% Troll.
A világon nincs olyan nő, aki egy ilyen férfivel összeköltözne. Ez nem egy egyetemista srác, aki majd fél év múlva diplomázik, és akkor jól fog keresni. Ez az ember már élete végéig így marad.
Tud élni a gyerek.
Amúgy mit akarsz Shakespeare is így nyomta, meg még sok olyan "író" és "költő" is akit manapság sokra tartunk, de akkoriban jó volt az úri nőktől leesett "segíjke" is. Még Ady is így tolta egy ideig.
Irigység? :D Mégis mire, elárulnád? :D De oké, legyen, irigy vagyok nagyon rá. :D :)))
17. Látod, mégis van.
A vizsgáim meg köszönik remekül vannak. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!