Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy hat év után nem hozom lázba?
Teljesen normális. Jobban ismeri a te tested, mint a sajátját. :)
Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy nem kíván. Inkább úgy mondanám, hogy "egyek vagytok". Saját magad is láthatod szépnek, mégse gerjedsz be magadra, ha meztelenül látod. :)
Nem. Mi itthon mindig pucerok vagyunk.
Es megis 5 ev utan is siman felall ram napi tobbszor. Es en is ugyan ugy nezek ra. Sot napprol napra jobban tetszik
Ember függő, akinek alacsonyabb a libidója az is más, mint aki meg mindegy milyen nő áll neki.
Szerintem mindenesetre az jobb, ha kevesebbet vagy akkor meztelen. Kicsit felejtse el a testedet :)
Azért, hat év még nagyon karcsú. Bár, ha 50 évesen ismerkedtetek, akkor már talán.
Írják, ismeri a tested. Nekem, pont ezért, még 15 év után is
nagyon kellett.
Azért, te a meztelenség mellett mit teszel? Mert az én párom, ha szükségét érzi, visz az ágyba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!