Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy hat év után nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy hat év után nem hozom lázba?

Figyelt kérdés
Normàlis hogy hat év utàn hogy ha meztelenul maszkalok vagy ruha nelkul vagyok mellette az agyban mar nem néz úgy ràm, nem hozom lazba
2017. jún. 4. 19:02
 1/9 anonim ***** válasza:
93%

Teljesen normális. Jobban ismeri a te tested, mint a sajátját. :)

Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret vagy nem kíván. Inkább úgy mondanám, hogy "egyek vagytok". Saját magad is láthatod szépnek, mégse gerjedsz be magadra, ha meztelenül látod. :)

2017. jún. 4. 19:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Már ismeri minden porcikádat, nyitott könyv vagy neki. Persze, hogy normális. De tehetsz róla, hogy tüzet vigyél újra a kapcsolatba.
2017. jún. 4. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Nem. Mi itthon mindig pucerok vagyunk.

Es megis 5 ev utan is siman felall ram napi tobbszor. Es en is ugyan ugy nezek ra. Sot napprol napra jobban tetszik

2017. jún. 4. 19:08
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Attól is függ, hogy mennyit változtál. +30kg mondjuk sokat ronthat...
2017. jún. 4. 19:09
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ember függő, akinek alacsonyabb a libidója az is más, mint aki meg mindegy milyen nő áll neki.

Szerintem mindenesetre az jobb, ha kevesebbet vagy akkor meztelen. Kicsit felejtse el a testedet :)

2017. jún. 4. 19:12
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Azért, hat év még nagyon karcsú. Bár, ha 50 évesen ismerkedtetek, akkor már talán.

Írják, ismeri a tested. Nekem, pont ezért, még 15 év után is

nagyon kellett.

Azért, te a meztelenség mellett mit teszel? Mert az én párom, ha szükségét érzi, visz az ágyba.

2017. jún. 4. 19:15
 7/9 Szergej55 ***** válasza:
Örülj, hogy nem 6 hónap után kell erről panaszkodnod.
2017. jún. 4. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem nem egészen normális. Mi 10 éve vagyunk együtt de nem tudok úgy elmenni mellette meztelenül, hogy ne tenne valami pozitív megjegyzést vagy rá ne csapna a fenekemre.
2017. jún. 5. 10:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát, nem tudom, a férjemmel 8 éve vagyunk együtt, de nem nagyon bírja ki reakció nélkül azt sem, ha csak pólót cserélek, nemhogy ha meztelenül vagyok... Nem azt mondom, hogy azonnal hanyatt lök és leteper, de valami megjegyzése, érintése biztos, hogy van, vagy legalább a tekintetével jelzi, hogy tetszik, amit lát. Én elég szarul érezném magam, ha ennyire érdektelen lenne.
2017. jún. 5. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!