Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hosszabb ideig éltek már együtt pszichopatával?
Telálkoztam egy nagyon kedves aranyos férfivel akivel elkezdtünk járni.Nem vettem észre a srácok soha semmi furcsát.Teljesen normálisan viselkedett bár fogalmam sincsen hogyan viselkedik egy pszichopata.Még akkor is hozta a szerintem normális formáját amikor be mutattam a legjobb barátnömnek amit akkor nem tudtam de történetesen a pszichiátere.
Az nap nem mondott semmi véleményt róla másnap felhívtam hogy azért még is kikérdezem hogy még is mi a véleménye.Elmondta hogy ismerte már a srácot és hogy jobban járok vele ha elkerülöm mivel jelen legyen is pszichiátriai kezelés alatt áll pontosabban ő a pszichiátere és jelenleg súlyos pszichopáriát állapították meg nála és nem egészen biztos abban az eddigi beszélgetésekből hogy teljesen beszámítható.Nem tudja garantálni hogy egy hónap múlva is ilyen tündéri lesz ahogy ö fogalmazott.
Szóval szerintetek mit kéne tennem?Hagynom kéne a fenébe vagy gáláján be vele ezt az egész kapcsolatot ?
Lehet rám komoly veszélyel az hogy ő pszichopata ?Mivel eddig még egyet sem ismertem így fogalmam sincsen milyen egy ilyen ember.
Akinek volt már ilyenben része kérlek írjátok le a véleményeteket kíváncsi vagyok rájuk !
Semmi extra; kvázi nincsenek érzései. Ennyi. Megtanulta, hogyan kell eljátszani ilyen-olyan érzelmeket, hiszen tudja, hogy a társadalomba való beilleszkedésnek ez a módja/alapja.
Egy pszichopatával való kapcsolat egyrészt kamu, hazugságon/színészkedésen/manipuláción alapul, másrészt egyoldalú, ahol az érző fél az alárendelt.
Ti tudjátok a pszichopátia szó mit jelent?
Azt hogy nincsenek valódi érzelmei és amiket kimutat, azokat csak megjátssza.
De vannak érzései is, pl, képes örülni is tárgyi anyagi javaknak, vagy ha átver valakit azon is jót szórakozik, ott van a düh ami agresszióban nyilvánul meg (pl nem úgy történnek a dolgok ahogy ő elképzelte) vagy a kéjvágy amit ő szerelemnek definiál. Tudnak jó fejek is lenni, nem 24 órában elviselhetetlenek, ha felszínes a barátságotok gondolhatod azt is, hogy ő egy nagyon rendes ember mivel csak a közvetlen környezete tudja ismeri, ők is 'szociálisak' pl. lehet, hogy segít neked valamiben (ez sokszor a csali, hogy bizalmat ébresszen).
Én a te helyedben semmikép nem folytatnám a kapcsolatot vele ugyanis, a bántalmazó férfiak nagy része szociopata/ pszichopata, nárcisztikus.
Ja és tudod nem csak ököllel lehet bántani kicsinálni valakit. Viszont nehezebb bizonyítani...
meg most szalj ki belole de nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mert utana csak szenvedes lesz foleg mikor meg 'tunderi' es bele szeretsz.. utana mar nincs vissza ut.. sajnos en ilyen helyzetbe vagyok 1 eve varom a csodat :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!