Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hosszabb ideig éltek már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hosszabb ideig éltek már együtt pszichopatával?

Figyelt kérdés

Telálkoztam egy nagyon kedves aranyos férfivel akivel elkezdtünk járni.Nem vettem észre a srácok soha semmi furcsát.Teljesen normálisan viselkedett bár fogalmam sincsen hogyan viselkedik egy pszichopata.Még akkor is hozta a szerintem normális formáját amikor be mutattam a legjobb barátnömnek amit akkor nem tudtam de történetesen a pszichiátere.

Az nap nem mondott semmi véleményt róla másnap felhívtam hogy azért még is kikérdezem hogy még is mi a véleménye.Elmondta hogy ismerte már a srácot és hogy jobban járok vele ha elkerülöm mivel jelen legyen is pszichiátriai kezelés alatt áll pontosabban ő a pszichiátere és jelenleg súlyos pszichopáriát állapították meg nála és nem egészen biztos abban az eddigi beszélgetésekből hogy teljesen beszámítható.Nem tudja garantálni hogy egy hónap múlva is ilyen tündéri lesz ahogy ö fogalmazott.

Szóval szerintetek mit kéne tennem?Hagynom kéne a fenébe vagy gáláján be vele ezt az egész kapcsolatot ?

Lehet rám komoly veszélyel az hogy ő pszichopata ?Mivel eddig még egyet sem ismertem így fogalmam sincsen milyen egy ilyen ember.

Akinek volt már ilyenben része kérlek írjátok le a véleményeteket kíváncsi vagyok rájuk !

2017. máj. 31. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
69%
Én szakítanék. Gondolkodj hosszú távon. Igen, bánthat, továbbá gondolom, nem szeretnél egy pszichopatától gyereket vállalni?
2017. máj. 31. 14:54
 2/10 anonim ***** válasza:
76%

Semmi extra; kvázi nincsenek érzései. Ennyi. Megtanulta, hogyan kell eljátszani ilyen-olyan érzelmeket, hiszen tudja, hogy a társadalomba való beilleszkedésnek ez a módja/alapja.

Egy pszichopatával való kapcsolat egyrészt kamu, hazugságon/színészkedésen/manipuláción alapul, másrészt egyoldalú, ahol az érző fél az alárendelt.

2017. máj. 31. 14:55
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Nézd meg a Dr. House 6. évad 11. részét, egy pszihopata nő az aktuális beteg. Nyilván ez csak egy sorozat, nem maga a valóság, de a végén szépen megmutatja, mit is takar általánosságban a pszichopátia.
2017. máj. 31. 15:02
 4/10 anonim ***** válasza:
55%

Ti tudjátok a pszichopátia szó mit jelent?

Azt hogy nincsenek valódi érzelmei és amiket kimutat, azokat csak megjátssza.

2017. máj. 31. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Én is a szakítást javaslókkal értek egyet. Apukám szociopata, és nem volt egyszerű vele az élet. Szerintem nyugodtan kijelenthetem a többiek nevében is, hogy mindannyiunknak komoly sérüléseket okozott. Mind fizikalilag, mind érzelmileg. Semmi esetre sem leszel mellette számottevően boldog, de ne legyen igazam..
2017. máj. 31. 15:34
 6/10 anonim ***** válasza:

De vannak érzései is, pl, képes örülni is tárgyi anyagi javaknak, vagy ha átver valakit azon is jót szórakozik, ott van a düh ami agresszióban nyilvánul meg (pl nem úgy történnek a dolgok ahogy ő elképzelte) vagy a kéjvágy amit ő szerelemnek definiál. Tudnak jó fejek is lenni, nem 24 órában elviselhetetlenek, ha felszínes a barátságotok gondolhatod azt is, hogy ő egy nagyon rendes ember mivel csak a közvetlen környezete tudja ismeri, ők is 'szociálisak' pl. lehet, hogy segít neked valamiben (ez sokszor a csali, hogy bizalmat ébresszen).

Én a te helyedben semmikép nem folytatnám a kapcsolatot vele ugyanis, a bántalmazó férfiak nagy része szociopata/ pszichopata, nárcisztikus.

Ja és tudod nem csak ököllel lehet bántani kicsinálni valakit. Viszont nehezebb bizonyítani...

2017. máj. 31. 15:39
 7/10 anonim ***** válasza:
54%
Orvosi titoktartás :D na erről ennyit.
2017. máj. 31. 16:02
 8/10 anonim válasza:

meg most szalj ki belole de nagyon gyorsan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mert utana csak szenvedes lesz foleg mikor meg 'tunderi' es bele szeretsz.. utana mar nincs vissza ut.. sajnos en ilyen helyzetbe vagyok 1 eve varom a csodat :(

2017. máj. 31. 21:51
 9/10 anonim ***** válasza:
Menekülj!
2017. jún. 1. 08:20
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez tuti kamu..a te szereted ha birtokolnak es egy vad allat van veled. Ettol bizsereg ott lent. Meg annyit hogy azert ilyen konnyen ne dobalozzunk a szavakkal!! En sem mondom,hogy fogyatekos vagy pedig valszleg az vagy, de..kitudja lehet egyszeruen csak nem stimm veled valami -.- DE ENNEK NAGYON KAMU SZAGA VAN
2017. jún. 1. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!