Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most miért kell bunkóskodnia?
Megbeszéltük párommal, hogy szombaton elmegyünk kirándulni, vásárolgatni, sétálni másik városba. Most itt rinyált, hogy neki nincs kedve menni.
Hozzáteszem, hogy soha nem megyünk sehova, folyton a játék előtt ül, ha hazaér munkából, illetve hétvégén is elmaradhatatlan. Gyakorlatilag mindennap muszáj játszani...
Szerda óta szólok neki, hogy borotválkozzon már meg. (Nem totál szőrös de ráférne..)
Most is a játék előtt ül és szóltam neki, hogy elég késő van, menjen fürödni és ideje lenne megborotválkozni, amit napok óta ígérget. Erre bunkón azt mondta, hogy még egy ilyen beszólás és szombaton nem megyünk sehova...
Tényleg olyan rosszat szóltam? 😦😢 Nem hinném, de magától nem veszi észre, noszogatni kell...
24N
Nem túlzottan szokott beválni...
Pedig nem vagyok azért csúnya nah... :)
Nem kell se noszogatni, se baxogatni. Egyszer kell leülni vele beszélni, hogy kapja össze magát egy kicsit, mert nem mindenáron akarsz vele lenni. Ha hisztizik, vitázik, alkudozik, csak annyit mondassz "beszéltem", aztán hagyod míg lenyugszik és nem engedsz. Tehát ha nem csippent visszább akkor lelépsz.
30/f
Megint egy igazság....
"Erre bunkón azt mondta..."---jányok a bunkókat szeretik valóban:DDD
Há minden nem lehet tökéletes egy kitartott életében "...vásárolgatni..."..idővel a bunkó se szeretné szórni a pénzt, ha meg van a "bolt"...:DDD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!