Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Túl sok meztelenkedés?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl sok meztelenkedés?

Figyelt kérdés

Egy kicsit vicces a problémám. Összeköltöztünk a párommal. Azt mindig is tudtam, hogy meztelenül szeret aludni, de most már az is kiderült, hogy csak a családja miatt viselt ruhát eddig... És most mindig pucér. Mondtam neki, hogy ez furcsa meg kicait zavaró, de csak nevetett.

Az vele a bajom, hogy egyrészt kicsit zavar, hogy minden bútoron vagy takarón csupaszon ül vagy fekszik és nem érzem ezt higiénikusnak.

Másrészt... Félek, hogy nem tesz jót a szexuális életnek, mivel hogy így már nincs szexi, izgató dolog a meztelenségben, mert állandóan ez van...

Meg kicsit fura, hogy a mi családunkban még át sem öltözünk egymás előtt, páromnak meg felöltözésnek számít, ha nadrágot vesz... És ha tesóm itt van, mindig zavarban van, bár ez csak vicces...

Volt hasonló problémátok? Ilyenkor mit kell csinálni? Nem kényszeríthetem rá, ha kellemetlen neki...

2017. máj. 16. 17:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
89%
De ő rádkényszerítheti, mikor neked egyértelműen nem kicsit kellemetlen? Ne legyél már lábtörlő.
2017. máj. 16. 17:53
 2/12 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok pucér, csak ő :D ez is fura
2017. máj. 16. 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
84%

Ez egyáltalán nem természetes, még nagy melegben sem.

Ahogy írod, nem higiénikus, de látványnak se kellemes.

Bárki mehet Hozzátok, becsengetnek, de hát úgy egyébként is, na.

Ha eddig a családja miatt nappal ruha volt Rajta, most vegyen fel Miattad, mert Téged ez zavar.

2017. máj. 16. 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Tudom, hogy nem te vagy pucér, azt kényszeríti rád, hogy így kelljen élned.
2017. máj. 16. 18:00
 5/12 anonim ***** válasza:
44%
Én megértem a párod,itthon amikor csak tehetem,mindig meztelenül vagyok :)
2017. máj. 16. 18:04
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Nem illetek össze.
2017. máj. 16. 19:59
 7/12 anonim ***** válasza:
71%

Ismerek én is olyan párt,akik meztelenül alszanak.Igaz Ők csak alszanak.

A Te párod,ülj le vele,és beszéld meg.Közö nevezőre kellene jutnotok.

2017. máj. 17. 01:39
 8/12 anonim ***** válasza:
23%
a párod nő v. pasi?
2017. máj. 18. 02:45
 9/12 anonim ***** válasza:
27%
Párod meztelenül érzi jól magát. Ilyenkor a tiltás sem jó, mert az lehet pont az ellenkezőjét válthatja ki. Probálj beszélni vele,
2017. máj. 18. 06:22
 10/12 anonim ***** válasza:
46%

Ízlések és pofonok.....kinek mi a természetes.

Nyáron szinte mindig félpucér vagyok, alul egy rövidnadrág van rajtam és mezítláb rohangálok. A páromat ez egy időben nagyon zavarta, abban megegyeztünk, hogy ilyenkor a kanapéra ráterít egy lepedőt. Mivel az egész házban kövezet van amiatt nem problémázik,mert elég gyakran felmos,azt megszokta. A padlófűtés miatt Télen is mezítláb vagyok sokszor, nem szeretem a zoknikat.

2017. máj. 18. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!