Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan tennétek?
Én a barátnőddel való összeköltözést választanám.
A haverral tudsz még találkozni, feltéve ha a csaj nem tilt el tőle :D
Azért a kettő mégis csak teljesen más kategória. Szólj előre a haverodnak, hogy keressen másik lakótársat, hogy ne váratlanul érje és ne engedj az érzelmi zsarolásnak.
Szerintem a haverodnak ideje lenne, hogy felnőjön, mert nem vele fogsz családot alapítani és nem is vele fogsz összeházasodni.
Attól meg, hogy van egy barátnőd és összeköltözök, nem feltétlenül kell, hogy eltávolodjatok egymástól, normális esetben a barátnődnek is megvan a maga társasága, akire szüksége van néha napján, akkor ti is tudtok majd találkozni. De szerintem szép lassan adagold be, hogy mi a szitu.
Ha ezen besértődik, akkor nem is volt igazi barátod.
Ez a felnőtt élet. Egyszer ez eljön, hogy nem a haveroddal laksz, ő ide még nem jutott el, szépen lassan add be neki hogy felkészüljön rá. Neki nincsenek más barátai? Élete? Barátnője? Ez a túlzott ragaszkodás sem tesz jót egy barátságnak! Nekem is volt egy ilyen ismerősöm, csak én voltam neki, egész nap írogatott, regényeket kb és elvárta hogy csak rá figyeljek... Munka, háztartás, család között ez nem megy, szépen lassan megértettem vele hogy napi pár órám van arra ami nem munka vagy alvás vagy otthoni dolog, nem abból áll az életem hogy a fb-ot lesem. De így pl jobb is lett, ha beszélünk akkor nem értelmetlen üres beszélgetés van hanem tartalmas dolgokat osztunk meg egymással.
Ha dolgoztok, közös életet terveztek, természetes hogy picit megborul a rend, ez ezzel jár és mondjuk havi 2x tudtok találkozni. Ideje neki is egyedül helytállni, felnőni és nem a haverral való együttéléshez ragaszkodni. Mi is így vagyunk a barátainkkal, havi 1 vagy 2x találkozunk és jobb is a kapcsolat, mert van miről beszélni, várjuk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!