Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem jött haza az éjjel!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem jött haza az éjjel! Felhívjam, vagy jobb ha hagyom?

Figyelt kérdés
épp elég nagy válságban van a kapcsolatunk, és nem jött haza tegnap éjjel. Írta éjjel 11 kor hogy késik... reggel 7kor írtam egy üzenetet hogy minden rendben van e. Nem válaszolt. Felhívjam, hogy mi lehet?

2017. máj. 1. 07:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
64%
Oké, hogy elment inni, de erről nem lehet szólni a párodnak? Én tuti azt gondolnám, hogy csajozott is, nyilván okkal nem szólt. Egy darabig biztos nem beszélnék vele, meglátnám, mit tesz.
2017. máj. 1. 09:39
 12/14 anonim ***** válasza:
15%

Nem akarta a sárkánykodàst hallgatni, ennyi. Én legalábbis, akkor szoktam eltűnni.

Ha ekkora gáz van, minek erőltetni?

2017. máj. 1. 09:41
 13/14 anonim ***** válasza:
59%

Azert tartsd nyitva a szemed azzal a "haverral" kapcsolatban.

Szerintem mindent jol csinaltal,ha hivogattad volna rinyalva,most azert csesznenek le a gyakorisok.

Nem mentseg arra h leissza magat v tele a toke,ha a parja otthon aggodik.

2017. máj. 1. 09:48
 14/14 anonim ***** válasza:
79%
Azert a haver lehetett volna annyira jofej, hogy ír neked egy smst..
2017. máj. 1. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!