Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek van olyan a párotokkal, hogy este otthon maradtok és iszogattok is? Mit gondolsz erről?
Barátnőm mondta, hogy kipróbálhatnánk, hogy egy ráérős estén amikor nem megyünk sehová, otthon megiszunk 1-2 üveg bort, filmezünk, szexelgetünk, beszélgetünk és hasonlók. Havi egyszer-kétszer mondjuk.
Nektek volt már ilyen tapasztalatotok?
Nekem még egy lány sem mondta korábban, de nekem sem jutott eszembe magamtól. Most a kérdés főleg "az otthoni ivás csak úgy a semmire" körül forog főleg, ez a lényeg amiért megkérdezem.
28F, 23L
Mi ebbe az olyan nagy hűha dolog? Nem értem...
mondom én, aki egy deci sört se tudok meginni....
Persze. Ezek a legjobb esték. Nem rossz kimozdulni, de ezek a laza, kettesben töltött éjszakáknak nincs párja. Egy üveg pezsgő vagy bor, egy jó film vagy zene, aztán szex - becsiccsentve eeszméletlen jó szexelni!
Szerintem a csak úgy ivásban sincsen semmi. Mi szeretünk inni, de tudjuk mennyi az elég, és ami a legfontosabb, ha kimaradna (mármint a piálós rész), nem dőlne össze a világ.
Persze, szinte minden nap bontunk egy sört film közben, vagy csak a vacsi után.
Ha kimarad, nem gáz, nem alkoholisták vagyunk, de jobban esik sör-bor mellett beszélgetni - plusz szeretünk új söröket kipróbálni :)
Mi alkoholt nem szoktunk inni, csak szilveszterkor, de akkor sem bort, pezsgőt, sört szintén nem, mert utáljuk az ilyeneket. Főleg lime-os, citromos bacardit, kókusz likőrt, csoki likőrt, gyümölcsös ízű vodkákat szeretjük inkább.
Vannak eljárós programjaink, évfordulók, haverok, koncertek, biliárd stb, de többet vagyunk itthon kettesben. Ilyenkor sorozatokat nézünk, együtt játszunk a gépen, kártyázunk, társasozunk, beszélgetünk, szeretkezünk. Heti 5 nap, korán kelés, 8-illetve 10-12 óra munka mellett nincs mindig energiánk, hangulatunk csavarogni.
Köszi az eddigi válaszokat!
Mondom nekem az a rész volt fura, hogy mondta berakna két üveg bort a hűtőbe, aztán azt meginnánk pár óra alatt (vacsi nélkül), a többi program mellé.
Havonta egy kézen meg tudom számolni hányszor iszom, akkor is maximum 2 sört egy egész este a haverokkal.
Na majd kipróbáljuk, csak vannak fenntartásaim hogy ennyire az alkohol legyen egy otthon töltött este középpontjában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!