Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetem után munka miatti távkapcsolat?
Sziasztok.
A kérdésem arra vonatkozna, hogy párommal egyetemisták vagyunk. Azonban végzés után nagyon valószínű, hogy mivel nem túl keresett a szakma, egymástól elég messze kapnánk csak munkát.
Aki volt már ilyen helyzetben, hogy oldotta meg? Várnunk kellene olyan helyre ahol közel tudnánk lenni egymáshoz és ott lakbérletet ki venni?
Vagy mégis hogy megy ez? Elképzelésem sincs sajnos. :(
Nagyon nem szeretnénk különválni, de arra nem sok esélyt látok hogy mondjuk Pest közelében kapnánk mindketten munkát. :/
Nálatok hogy ment?
Az, hogy azért tanulsz vmit, hogy utána abban dolgozz, az fényévekre van a karrierizmustól.:)
Kérdésre válaszolva: felejtős, a távkapcsolat egy hazugság.
Mi is távol élünk egymástól de azon vagyunk hogy összeköltözzünk.
Hülyeséget csináltok ha most közel laktok és különköltöztök munka miatt.
Barátnőmnek se túl keresett szakmája van de ha jó állást kap egy másik városban akkor költözök vele és keresek ott állást én is vagy pedig keres ő egy másfajta állást.
"de arra nem sok esélyt látok hogy mondjuk Pest közelében kapnánk mindketten munkát. "
Ez még azért odébb van, lehet, hogy rájön valamelyikőtök, hogy szeretne még mást tanulni, stb.
Ne vess még erre keresztet, mert most így látod. Nem tudom, hogy mennyi idő múlva végeztek, de addig még csomó minden változhat.
És ha meg egyikőtök sem képes feladni a saját kis elveit és némi kompromisszumot kötni, akkor meg nem sok keresnivalótok van egymás mellett.
Mi eleve 1000km-es távolsággal kezdtünk.
Pont, mikor megismerkedtünk, költözött ki végleg külföldre, de ha együtt vagyunk már, akkor alap, hogy miután minden dolgomat elvégeztem otthon, jövök vele pár héten belül (vele élek, de fél évet le kellett tolnunk távkapcsban... hosszú távon szakítós)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!