Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm a héten kétszer is rám kapcsolta a villanyt véletlenül, úgy két hete pedig előre ment a lifttel és csak ott vette észre, hogy én nem szálltam be utána. 4 éve alkotunk egy párt, lehet hogy már nem szeret? F 26 N 24
Figyelt kérdés
#feledéjenység
2017. ápr. 2. 20:54
11/16 T. H. Cromwell válasza:
Pedig te komplikálod túl. Én az asszonyt otthagytam a bevásárlóközpont parkolójában véletlenül. 20 percig mentem abban a tudatban, hogy ott ül mellettem, odafordultam megkérdezni valamit és akkor döbbentem rá, hogy nincs ott senki. A telefonom persze a táskájában volt, visszafordultam, hát kaptam is érte rendesen, ő is ilyen hülyén nézett rám, mondjuk ő tovább lépett 5 perc múlva. Semmi nem volt mögötte, csak annyi, hogy besötétedett, fáradt voltam és éhes, szétszórt és 3-4 dolgon gondolkodtam egyszerre. Megesik az ilyen, ne vedd magadra. Főleg most, itt a tavasz, front-front hátán, tavaszi fáradság és a többi…
12/16 anonim válasza:
"Szeretnék tőled kérdezni valamit ....(név).
Mostanában az az érzésem, hogy nyomaszt valami, amit nem osztasz meg velem.
Dekoncentrált vagy, figyelmetlen és mintha valahol máshol járnál.
Szeretném tudni, hogy mi az oka, hátha együtt meg tudjuk oldani!"
Hát így valahogy!
13/16 anonim válasza:
Eszembe jutott valami..4éve vagytok együtt. Nem lehet,hogy kezd kicsit belefásulni,hogy nem haladnak a dolgok? Értsd. együtt éltek? nem tervezed megkérni lassan?
14/16 A kérdező kommentje:
Nem tervezem elvenni.
2017. ápr. 2. 23:34
15/16 anonim válasza:
Erről ő is tud? Mert akkor visszavonom,nem csak fáradtság lehet,ez is komoly lelki dolgokat tud okozni a nőkben. Sz*r dolog évekig reménykedni,hogy hátha majd most..aztán mégsem. Neki pár év múlva már a gyerek is téma lesz.
16/16 anonim válasza:
Nem tervezted elvenni? Ennyi év után? És ő mit szól ehhez?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!