Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonytalan vagyok szeretem még?
Figyelt kérdés
27 éves lány vagyok. 4 éve vagyok a párommal ebből 3 éve vele élek. Ő is 27 éves. Az utóbbi időben n én m kívánom mint férfit. Nem értem miért. Más férfiakhoz vonzódom. Nem csaltam meg soha nem is akarom de nem vahyok benne biztos szeretem e még. Most távol dolgozik tőlem pár hete és nem hianyzik :/ nem érzem azt mikor haza ér hogy de jó újra látni. De ugyanakkor mindig a kedvére akarok járni ugyanúgy mint eddig. Hogyan jöjjek rá szeretem e még? Nagyon össze vagyok zavarodva.2017. márc. 30. 22:18
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi az elgépelésért. Nem kívánom mint férfit.
2017. márc. 30. 22:29
3/3 anonim válasza:
4 éve vagy vele, a szerelem 2 évig, max. 3 évig tart.
ez elmúlt, nem vagy szerelmes belé, megfelelési kényszered van még, mert mint a legtöbb magyar nő, te is a kapcsolatodon keresztül definiálod magad, ezt kéne elengedni.
ha nem vagy szerelmes belé, akkor szakíts, legyél egyedül, aztán majd jön más.
de ne rabold az idejét, ha már nem szereted, hadd találjon mást magának.
csak azért ne maradj vele, h. ne légy egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!