Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ennyi pénznek csak elégnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennyi pénznek csak elégnek kellene lennie nem?

Figyelt kérdés
kapcsolatban élő párnak közös bevétele kb 260000 ezer netto,albérlet ami panel havi 25 ezer + rezsi,nem értem hova teszik a pénzt?ennyi pénznek szerintem elégnek kellene lennie itt vidéken

2017. márc. 24. 09:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha rólatok van szó, miért kérdezed? Kezdjétek el összeírni. Ne felejtsétek el a közlekedést, tisztító szereket, telefonszámlákat, öltözködést is. Szerintem ennyi pénzből nagyon szűkösen lehet kijönni két embernek, megtakarítani meg még nehezebb. De nem lehetetlen.
2017. márc. 24. 19:04
 12/14 anonim ***** válasza:

100-150 kajára 2 személyre? te nem vagy normális!

2017. márc. 24. 19:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Havi 25 szerintem nagyon kevés, ezt ki kell fogni és mázli!

Felénk (pest megye déli része) 40-70/hó körül kezdődik egy albérlet (plusz 3 havi kaukció). A rezsi helyfüggő, van ahol 40ből kijön simán összesen minden rezsi és van ahol drágább, pl egyedi mérős, nem szigetelt, konvektoros, stb.

Ha nem jár el az ember sehová, semmi luxus, semmi extra soha, akkor elég és lehet félretenni. Nagyon spórolósan, meghúzott nadrágszíjjal. Így viszont nincs nyaralás, nincs eljárkálás sehová, nincs görbe este, stb, amik valljuk be kellenek egy kapcsolatba, elmenni valahová, közös élmények stb.

Mi nemrég költöztünk és egész jó áron fogtuk ki, minden álltalány, csak a hidegvíz nem, de bútorozatlan! Így vennünk kellett szekrényeket, ágyat, hűtőt, gáztűzhelyet, mindent, konyhai dolgokat. Egy kezdő konyha összeszedése se olcsó. Nem egyszerre, de azért viszi a pénzt.

Havi 40 + 40 az albi télen, nyáron 40+30. Ebben csak a közüzemi dolgok vannak benne, a két telefon havi 15ezer nincs plusz egyéb apróságok mint fogamzásgátlás, pipere, tisztítószerek, mosószer, ruha, becsúszós dolgok. Se a takarék és tartalék!

Autó havi 40 a benzin, ebből 6ezret térítenek a melóhelyen.. viszont a munkához kell. Adó, kötelező, egyebek is jönnek, havonta lebontva nem kevés.

Néha elmegy az ember fagyizni, kirándulni, meglepi a másikat valamivel. Szülinapok, névnapok, családi, baráti ünnepek, oda plusz pénz a benzin, ajándék. Nyaralás vagy pihenés stb.

Betegség esetén gyógyszerek, pár alapvetőt kell otthon tartani, nem olcsó az sem.

Kaja havonta 80 kb, mert mindent otthonról viszünk. Én nem tudom sokáig u.azt enni sajnos max 3 nap, párom húspárti.

80+80+34+15 - ez a kötelező. Ha ezt tartja az ember és semmi mást nem csinál, akkor marad, nem sok így se.. De ha megy még valahová, becsúszik valami, történik valami akkor nem elég hogy takarék legyen belőle.

2017. márc. 24. 20:29
 14/14 anonim ***** válasza:

Mi is vidéken élünk, igaz megyeszékhelyen.

Albérlet nekünk 35.000 Ft

Rezsi télen: 40.000-45.000 Ft fűtéssel

Rezsi nyáron: 18.000-20.000 Ft

Telefonszámlák összesen: 10.000 Ft

2 kocsiba benzin: 40.000 Ft

Kocsik fenntartása (súlyadó, kgfb, szerelés) havonta átlagosan kb: 20.000 Ft

Ruhák kettőnknek: 20.000-30.000 Ft

Kaja kettőnknek (mindig főzök): 60.000 Ft

Kozmetikumok: 2.000-5.000 Ft között

Tisztítószerek: 2.000-4.000 Ft

Sport kettőnknek (télen bérlettel együtt): 16.000 Ft

Sport kettőnknek (nyáron bérlet nélkül): 8.000 Ft

Szórakozás, hobbi: 10.000 Ft

Egyéb kiadások átlagosan: (pl gyógyszer, szülinap,ballagás, esküvő, fodrász stb): 20.000 Ft

Minimálbér körüli összeget minden hónapban megtakarítunk.

2017. márc. 29. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!