Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/23 anonim válasza:
Én azt szeretem ha csupasz,,ha a pasid is akkor nem kérdés,,nem jó ha szőr megy a számba..39F
12/23 anonim válasza:
Hat, en 40 vagyok, de ha nem jutok el gyanraztatni en is borotvat ragadok😊
Mi koze ennek az eletkorhoz?
Gondolom 30 evesen is elsz nemi eletet (?)
13/23 anonim válasza:
Szerintem ahogy kényelmesnek vagy megfelelőnek érzi. Ha nincs saját elképzelés, akkor meg kérdezze meg azt, akivel nemi életet akar élni.
31F
14/23 anonim válasza:
33 évesen már remélhetőleg el tudja dönteni, hogy neki mi a jó.
15/23 anonim válasza:
Eddig nem tudtam, hogy az életkornak ehhez bármi köze is lenne, de a gyakori megint műveltebbé tett.
16/23 anonim válasza:
A kozmetikusom 56 éves és gyantázza magát! Mi köze ennek az életkorhoz?
17/23 anonim válasza:
Ha itt azt mondják,hogy nem,akkor komlyan nem fogod borotválni??Ne legyél már ennyire döntésképtelen. Én 42 vagyok és borotválom,tudtommal nincs törvénybe iktatva,hogy ki meddig borotválhat.Úgy csináld ahogy neked jobban tetszik/jobban érzed magad,akinek meg nem tetszik az nem néz rá.Amúgy sem sokan látják.
19/23 anonim válasza:
Napi kretén top 10 kérdés címért indultál? :D
20/23 anonim válasza:
Vén banyáknak már nem illik.
Ezért hord 30 felett mindenki fejkendőt.
33 leszek, szerintem elásom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!