Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek hol borotválja magát egy fiú, ami még nem bu*is?
Én sehol nem szeretem ha szőrteleníti.
20L
hát legyen szőr: pénisze körül, mellkasán (ha egyáltalán van ott neki :D ), kar, láb
ne legyen: arcon, hónalj
ahol pedig egyáltalán nem érdekel a pasi feneke, mivel a volt barátom dicsekedett azzal h ő ott is borotválja...
Hónaljat szeretem, ha szőrteleníti.
Mellkas legyen természetes, akinek szőrös, annak szőrös, akinek nem, annak nem. De ha borotválja valaki, az nagyon tud szúrni.
Lába mindenképpen szőrös legyen, nem tetszik a csupasz láb.
Intim helyen meg mindegy nekem. Nem befolyásolja az együttlét minőségét számomra, hogy van vagy nincs szőr.
szerintem csak a lábán, a karján és max a hasán legyen szőr. meg az arcán persze.
máshol ne
Kérdező amúgy enyhén hülyeség amit kérdezel.
Kezdjük ott hogy a mellkas kb csak a férfiak 50%-nak szőrős.
Figyelj 23 éves pasi vagyok kb 15 fős baráti köröm van egyetlen egynek van szőr a mellkasán! És én egyébként ezt szerencsének gondolom mert ott már lelézerezném.
Mellesleg butaság a lányokhoz igazítani a szőrödet, mert mindenkinek más jön be, mellesleg a lányok is azt állítják maguknak akarnak bejönni, te is légy az aki akarsz lenni.
Pl.:
- Arcom borostás, nem szőrős.
- Hónaljszőröm nincs.
- Fanszöröm szintén 1-2 mm-es.
- Kar/Lábhoz soha életembe nem nyúlok.
- Ánuszom környéke szintén szőrmentes.
Ez baromság egyébként mert ha a véleményekből indulsz ki akkor én is mondhatom hogy aki sminkeli magát, vagy túlöltözik (azaz nem egy cipő, nadrág, poló/pulcsi) az meg nem nő.
Sose kötöttem bele még egy nőbe mert sminkeli magát, vagy mert jól kiöltözik, tény hogy nekem nem vonzó de ez van ő ilyen így kell elfogadni.
Ahol legyen: mellkas (ha genetikai okokból kifolyólag csupasz, az nem baj, de ha szőrteleníti, nekem az visszataszító), has, kar, láb, arc (szeretem a borostát)
Ahol inkább ne: intim rész, hónalj
Ja, és háton se legyen inkább, ha megoldható. :D
Utolsó voltam, egyébként 21l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!