Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a páromat?
Figyelt kérdés
A párom ma később jön ér haza a munkából (olyan 8, fél 9 felé), és szeretném valami egyedivel meglepni. :-)
Tudnátok adni tippeket?
2017. márc. 15. 15:56
1/13 A kérdező kommentje:
31 éves
2017. márc. 15. 15:57
2/13 anonim válasza:
Főzhetsz, kicsípheted magad, speckó ajándék stb. Azt is kalkuláld bele, hogy ha későn jön, lehet, fáradt lesz.
4/13 anonim válasza:
Ennyi infóból honnan tudjuk, hogy mi nálatok a meglepetés vagy mi a megszokott? :) És mi fér bele és mi nem a kapcsolatba?
Szexi fehérnemű..rajtam mindig az van, nem lenne meglepi. Fel se tűnni egy +100.000ft-os darab se.
Programhoz ha tervezel lehet nem lesz kedve vagy épp fáradt lesz.
Mi lenne ha megkérdeznéd hogy mihez lesz kedve?
5/13 A kérdező kommentje:
Ha megkérdezném, oda a meglepetés varázsa.
Nem kell konkrét program-ötlet, hanem itthon szeretném meglepni. :-)
Nem kell nagy dolog, de mégis valami, hogy éreztessem, hogy várom haza. :-)
2017. márc. 15. 16:07
6/13 anonim válasza:
Pizza,masszázsolaj,szexi kiállás egy hálóingben finom illattal.:)
7/13 anonim válasza:
Szeretned meglepni egyedivel de azert ide jarsz fel megkerdezni?
8/13 A kérdező kommentje:
Tanácsokat szeretnék. Az ötletekből kiindulva, még hozzárakhatom a saját ötletemet, ha a ti tanácsitokból ihletet kapok. :-)
2017. márc. 15. 16:14
9/13 anonim válasza:
Akkor írd le hogy nálatok mi a hétköznapi. Én szexi, összeillő fehérneműben járok kb 12-13 éves korom óta. Nálam ez alap. Az hogy magassarkúban, belőtt hajjal, sminkkel vagyok az is hétköznapi. Az is hogy főzök amit épp kívánunk agy elmegyünk kajálni.Nem tudom a hobbijait, de várhatod a legújabb konzolos játékával, kedvenc ételével, meztelenül, fehérneműben, egy másik nővel, becsípve pezsgővel eperrel és tejszínhabbal, leültetheted és táncolhatsz neki, vibrivel játszhatsz magaddal amíg vacsizik és mondd hogy siessen, ha tudsz énekelj neki. Te ismered...
10/13 anonim válasza:
Csinálj meleget mert ma elég hideg van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!