Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg paromat az ágyban?
Figyelt kérdés
Egy műtéten estem át és jövőhéten lesz az amikor huncutkoshatunk. Mit cainaljak hogy felejthetetlen legyen? Akkor lesz 6 hete hogy nem szeretkeztünk . :) valami nagyon élénk fantáziadús emberkék hozzászólásait varom. :D2014. nov. 27. 22:52
1/13 anonim válasza:
Meg egy pasi, tuti nem felejti el
2/13 anonim válasza:
egyetek tortát egymásról, szerepjáték :D
3/13 aladar12 válasza:
erre van 1 vicc, csak ott a férfi kérdezi barátját.
a válasz, hogy törölje a farkát a függönybe utána.
4/13 anonim válasza:
Bilincseld ki a párodat, és hozz be a szobába egy vadidegen pasit, és a szeme láttára csald meg vele :) Soha nem fogja elfeledni. Mellesleg jó kis cuckold játék :)
5/13 anonim válasza:
#4 neked legalább tényleg élénk a fantáziád :D
6/13 anonim válasza:
Játszd el a terített asztal szerepét ;)
Vagy: [link]
8/13 A kérdező kommentje:
Én nem groteszk dolgokra gondoltam. Imádom szeretem nekem ő kell azert egy férfinak nehéz 6 hétig szex nélkül főleg hogy minden nap találkozunk. Komolyan emberek valami ütősre gondolok ami minkettonknek nagyon jo lesz. Lehet benne erőszakosság is de nem nagymértékben de egyrészt inkabb csak a kenyesztetes es qz odaadásra oszpontositsunk. Nekem is eflgy műtét utáni első egyuttletrol beszelunk. :)
2014. nov. 27. 23:01
9/13 anonim válasza:
6 hét után egy 5perces menet is isteni lesz....
csak nem fitymán a féket műtötték?
10/13 anonim válasza:
Például eldugsz odabent egy felhúzott egérfogót... garantált meglepetés!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!