Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj, ha ilyen "ritkán" szeretkezünk?
A párom (barátom) reggel 7-től este 6-ig nincs itthon, mert dolgozik, és sokat vezet. Ezen kívül jár edzeni (általában velem együtt). 4 hónapja vagyunk együtt, 3 hónapja élünk együtt. Az első 2-3 hónapban napi többszöri szex volt, mostanában viszont már csak heti 3-4-szer kb., leginkább hétvégén. Látom rajta, hogy esténként fáradt, de ez eddig nem zavarta, volt szex. Most viszont van, hogy visszautasít este, mondván, hogy nagyon fáradt, vagy hogy nagyon kattog az agya és stresszel a munkahelyi dolgokon. Tudom, hogy szeret, ezt a tettjeivel bizonyítja is folytonosan. A szeretkezéseink 50%-át még most is ő kezdeményezi, és mikor nem akar szeretkezni, akkor is tapizza a melleimet, simogat. Ezeket jó jelnek veszem, de mégis zavar a dolog, hogy már csak heti 3-4-szer kerül sor rá.
24/N
ismerem azt amin a pasid megy keresztül, sokszor én is mosott sz*rként megyek haza és habár szívesen fogdosom a páromat, de túl fáradt vagyok igazi szexre. A 3-4 szerintem ebben teljesen jó, nálam ilyenkor inkább 2-3 van MAX!
Amikor már csökken a stressz, több lesz. Ne strapáld le a párodat!
Plusz inkább a minőségi szexre menjetek, inkább csak két naponta legyen, viszont az szuper legyen!
Nálunk sincs sokkal több, 2 év után.
(61F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!