Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éves párkapcsolat szakitás vagy folytatás?
Ezért sem szeretem azt, ha nő férfival ismerkedik a pasija mellett. Ennyit a hűségről. A szavak csak szavak, addig míg más tettlegesség nem jön hozzá.
Gratulálok, megcsalni ment, akkor menjen ott hagyni is, mert jobbat érdemel tőled.
2017. márc. 12. 08:33
Tedd fel magadnak a kérdést: ha ő lenne számodra az igazi, akkor ismerkednél mással mellette? Nekem erre egyértelműen nem a válasz, szóval minek is vagy vele? Bár én azt se csalnám meg, akivel már nem jó a kapcsolatunk, hanem egyszerűen szakítok, undorítónak találom a megcsalást. Te kapcsolatfüggő vagy, a boldogságot másban keresed. Meg kell tanulnod egyedül is jól érezni magad és a boldogságot magadban keresni, ha ez megvan, jöhet egy egészséges kapcsolat.
2017. márc. 12. 09:04
Én nem tudom egyedül jól érezni magam és soha nem is fog menni. És ezért sem lesz senkim soha. Már annyira szeretném feladni ezt az értelmetlen időhúzást.
2017. márc. 12. 09:24
Miért is vagytok ti együtt?
"kimonda amire gondol és ezért sokat vitatkoztunk " - szerintem egy párkapcsolatban alap, hogy azt mondja, amit gondol - ha ebből meg baj lesz, akkor szr az egész.
2017. márc. 12. 09:51
5/10 A kérdező kommentje:
Igen kimondta amit gondolt és sokszor sértő volt, sokszor mondta is hogy ezt nem igy akarta kimondani de igy jött. De mindig elnézést kért ha tudta hogy valami sértődolgot mondott de attol még sértve éreztem magam.
Eljártunk kávézni és jött a többi.... Ez de rossz... Ideje a szakításnak, ne raboljátok egymás idejét!
2017. márc. 12. 14:42
Ja és akkor a nők nyavajognak itt hogy a férfiak félrelépnek... aha. ha meg tisztességes veletek egy srác ti léptek félre.
Rába...sztál, remélem vége lesz a kapcsolatodnak vele, és szegény gyerek megmenekül.
2017. márc. 12. 15:00
#5, annál inkább nem értem, miért vagytok együtt, ha azt mondja amit gondol, és az a számodra sértő... akkor nem tart valami sokra, ha jól értem.
Én is azt mondom a kedvesemnek, amit gondolok, úgy, ahogy éppen megfogalmazódik, de annak általában örülni szokott, de megsértődni sohasem.
2017. márc. 12. 15:06
Jaj, szegény hercegnő, miért érzed sértve magad?! Az lenne a legjobb, ha a pasid úgy kb. azonnal lapátra tett volna...
2017. márc. 13. 08:59
10/10 A kérdező kommentje:
Nem érzem magam sértve és hercegnőnek sem, épp elenkezöleg. Bizalmatlan vagyok és féltem őt is. Nem vagyunk szentek és nem tudom miért most megértöbb vagy miért vagyok én zavarban és tartok attol ha változunk akkor milyen iranyba.
Kapcsolódó kérdések: