Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik bekoltoztek parjuk otthonaba, mennyire szolnak bele a dekoracioba?
Akkor az lesz a közös lakásotok - nem tulajdoni, csak mint otthon értelemben, tehát közösen alakítsátok.
Anyukától kidobott kacatok? :O Na ne!
Hozzám költözött be a párom.
Nekünk természetes volt, hogy a saját tárgyait ő is kirakja. Közösen kerestünk neki helyet.
Azóta is együtt alakítunk mindent, pl. hogy milyen színű lesz a fal, hova tegyük az új polcot, stb.
Mi is kaptunk rengeteg mindent rokonoktól "jó lesz az nekünk" jeligére, és annak ellenére, hogy ezekről tájékoztattam a páromat, a felét sem használtuk fel a gyakorlatban, mert nem illik oda vagy csak túlzsúfolt lenne. Ezen szerintem kár előre paráznod, majd ha ott lesz a sok giccs, akkor megmondhatod, hogy szerinted odaillik-e vagy sem. (Mellesleg még az is lehet, hogy anyukának jó ízlése van, várd ki a végét.)
Nálunk mondjuk én laktam be jobban a lakást, páromat kevésbé érdekli az ilyesmi, de azért mindkettőnknek fontos, hogy otthonos legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!