Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Élnétek olyan férfival, aki nem tud főzni?
Lehet, hogy úgy általában a nők 90%-a tud főzni, viszont a 30 alatti nők 90%-a nem tud. Állítom, hogy a fiatal korosztályban több férfi tud főzni, mint ahány nő.
A linkelt kérdésnél pedig jól lepontozták azokat, akik szerint a nőknek tudniuk kell főzni.
Hát nem tudom te hol élsz huszas, de az ismerettségi körömben van több mint húsz férfi és mind tud sütni/főzni alap szinten vagy recept alapján. Ha tényleg 90% lenne, akkor kb nekem meg egy haveromnak szabadna tudni nem ?
30/f
függetlenül a kérdéstől azért nézzük meg magát azt is,hogy mi az,hogy egy ember nem képes ellátni magát?
legyen ez akár a főzés azaz meleg étel elkészitése.
azonnal mindegy,milyen nemű.illetve igy lenne a helyes.
de azt tudomásul venni,hogy a férfinek nem kell, a nőnek kell tudnia főzni-ez nagyon nem jó! és ide tartozna sok más is...
végre egyszer már a fejekbe kéne rendet tenni és nem nevetgélve elfogadni hogy "jaj az én férjem a mosógépet se tudja bekapcsolni.."
aki igényes magára az nem akar függeni mástól.legyen az feleség vagy anya, bárki.
képes megtanulni képes megcsinálni és nem csinál ebből gender-kérdést.
a tud és a szeret között van némi difi,de aki nem tud? az nyugodtan tanulja meg.
van ez is annyira fontos mint a jogsi,bár mindkettő nélkül lehet élni.
tán kicsit divat is lett ezt már-már szégyelleni,és büszkének lenni rá.
pedig bármit is tudunk? az csak többet ad.
"Szóval a nőknek joguk van elvárni a férfitól, hogy tudjon főzni, de a férfiaknak nincs joguk elvárni ugyanezt a nőtől?"
Szerintem itt a legnagyobb bibi az általánosításban van, pedig minden kapcsolat egyedi.
Mindenkinek joga van azt elvárni ami az igénye, más kérdés, hogy ez mennyire megalapozott. Értsd: egy munkanélküli férfinek is "joga van elvárni", hogy a nő munka után vezesse a teljes háztartást, főzzön, jó szerető legyen, és még a prostit is fizesse a pasinak, mert nincs olyan jogszabály, ami ezt korlátozná. Egy nőnek is "joga van elvárni", hogy a pasija naponta új gyémántnyaklánccal ajándékozza meg. Más kérdés, hogy ezek az elvárások mennyire reálisak... Mindenesetre a játékszabályokat, elvárásokat tisztességes a kapcsolat elején tisztázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!