Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi van akkor, ha megtaláltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van akkor, ha megtaláltam a tökéletes férfit, akivel minden csodálatos, de az anyjával kell együtt élnünk?

Figyelt kérdés
Nem indokolnám meg miért. Az anyuka viszont túlságosan 'anyuka', mindenbe beleüti az orrát :(
2017. febr. 21. 21:58
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Probaljatok kijonni ebbol.a helyzetbol es kulonkoltozni minel hamarabb. Ha valoban szoros paroddal a kapcsolatotok akkor tegyetek egyutt azert,hogy kicsit jobb legyen. Mi nem laktunk szuloknel,de volt hogy kb annyit talalkoztunk hogy mar sok volt mindenbol es mindenkibol. Volt par veszekedes,nehezebb idoszak de szerettuk egymast es atveszeltuk ;)
2017. febr. 22. 00:27
 12/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Azoknak akik szerint nem létezik kényszerhelyzet: gondolom ezt azért mondjátok, mert jók a körülményeitek, és véletlenül sem azért, mert nincs bennetek lelkiismeret.

2017. febr. 22. 07:28
 13/21 anonim ***** válasza:
Hát most erre mit mondjunk? Szívás. Tegyetek meg mindent, hogy elviselhetőbb legyen az együttélés; a párodnak tudnia kell letiltania az anyukát, és csak annyira engedni beleszólni bármibe, amennyire még nem zavaró. Aztán meg nem árt, ha azon dolgoztok, hogy külön tudjatok költözni.
2017. febr. 22. 07:58
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
nekem ez max töketlen, nem tökéletes
2017. febr. 22. 08:30
 15/21 anonim ***** válasza:

Láttam én már mindenféle kényszerhelyzetet, szóval azt a felét nem is kommentálom.

A tökéletes férfinek ilyen körülmények közt is meg kell találni a módját anyuka háttérbe szorításához, a családja megvédéséhez.

2017. febr. 22. 09:05
 16/21 anonim ***** válasza:

8as vagyok.

15ös jól mondja! Erre akartam rávilágítani.

Kedves kérdező :

Tévedsz ugyanis nekem sem gondtalan az életem, de azon vagyok hogy megoldjam a problémákat.

Azzal jönni hogy másnak biztos semmi problémája sincsen...hát no comment.

Inkább a konkrét problémát írtad volna le talán tudtunk volna segíteni...

2017. febr. 22. 09:40
 17/21 anonim ***** válasza:

anyuka mozgássérült-rokkant-beteg-nem tudja magát ellátni, és nincs lehetőség ápolóra vagy bentlakásos otthonra? akkor megértem.

ha anyuka erőszakos és a kisfiát manipulálja, aki be is nyeli, akkor nem.

ha első eset van, akkor melózni kell és elég pénzt keresni, hogy szakszerűen ellássák. bár ha vele laktok, akkor valszeg az ő lakásában, amit el lehet adni, és abból ő mehet otthonba... s

2017. febr. 22. 09:42
 18/21 anonim ***** válasza:

Beteg az édesanyja?Akkor érthető, hogy ott laktok.

Ha el tudja magát látni, akkor költözzetek el.

Feltételezem, hogy felnőttek vagytok, mármint minimum 30 körül.

Beszéljétek át, nincs lehetetlen, csak tehetetlen.

Ha viszont nem beteg az anyuka, akkor kifogtál egy életképtelen hímet.Mert férfinek nem tudtam Sosem azt nevezni, aki nem képes a saját lábán megállni.

Nekem 18 éves koromban azt dobta a gép, (egy tragédia miatt) hogy húztam dolgozni, és albérletbe mentem.

Ha fiatal lányként, 14 évvel ezelőtt képes voltam erre, akkor Nehogy már egy férfi szerencsétlenkedjen.

2017. febr. 22. 10:33
 19/21 anonim ***** válasza:
Tegyetek ellene. Nem hiszem el, hogy nincs rá semmilyen megoldás.
2017. febr. 22. 14:08
 20/21 anonim ***** válasza:

Miért KELL anyukával élnie? Ha beteg, rokkant, magáról képtelen gondoskodni és egyebek akkor oké, de akkor is szabályokat kell hozni, segítséget kérni pl testvértől, stb, különben sose lesz magánélete az embernek, nem szabad teljesen beletemetkezni ebbe mert akkor gondok lesznek!

Ha csak anyuka nem akar a fia nélkül élni vagy fordítva mert kényelmes, biztos, apa vagy férjpótlék lett a fia, zsarolja érzelmileg, akkor jobb ha másikat keresel! Azok az anyósok akik már most ilyenek azok később is ilyenek sőt rosszabbak és ha a pasi hagyja hogy beleüsse az orrát annál a távolság se számít: telefonon leadja a helyzetjelentést, tudni fog mindent az anyja és mindenért te leszel a hibás. Legfőképp azért hogy elrángattad anyutól, mindkettőnek ez lesz a sérelme akkor!

30 körül ez már gáz sajnos és ebből csak anyuka jön ki jól mert közétek áll és a biztosat választják ezek a pasik. Ha lefekhetnének anyuval sose akarnának párkapcsolatot...

2017. febr. 22. 16:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!