Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek is naplopók vagyunk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is naplopók vagyunk?

Figyelt kérdés
Egy rokonom szerint azok vagyunk a barátnőmmel együtt. Pár éve szétmentünk, most újra összejöttünk, de hogy ne legyen megint probléma a távolság miatt úgy döntöttünk, hogy összeköltözünk. Mindketten 20 évesek vagyunk, egyetemre járunk. Apám felajánlotta, hogy bérel nekünk egy lakóparki lakást és fizeti minden költségünket. Erre múlthét végén megkaptuk egy rokontól, hogy naplopók vagyunk, takarodjunk el dolgozni és akkor majd megtapasztaljuk milyen a való élet. Én sem szeretnék örökké apám pénzén élni, de ha megengedheti magának, hogy megkönnyíti az életünket, akkor olyan gáz vagyok, mert elfogadom? Tényleg emiatt naplopók lennénk? Ha egész nap itthon heverésznénk, akkor megérteném, de így nem igazán.
2017. febr. 17. 00:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki véleményét! Eddig egyikünk sem bukott semmiből, mindkettőnknek elsőre meglett minden tárgya és vizsgája. Azt nem mondom, hogy minden 100%-os lett, de a 4-es megvan mindig. Nem vagyunk bulizósak, nekünk az nagyobb szórakozás, ha moziba vagy színházba megyünk, vagy ha csak itthon olvasunk az ágyban. A rokonról csak annyi, hogy általános iskolában magyartanár, a férje valami hivatalban valamilyen vezető, tehát viszonylag jól élnek, ezért sem értem miért jó neki belemarni a másikba.
2017. febr. 17. 12:05
 12/13 omba ***** válasza:

Van akinek csak a lapátolás számít munkának, amire ti készültök meg nem.

szerintem itt a bibije az okos rokonnak, akinek amúgy semmi köze semmihez.

Ha megtehetném én is támogatnám ennyire a gyerekeimet, de ez nem fér bele. Viszont ami belefér... hát persze.

2017. febr. 17. 12:51
 13/13 anonim ***** válasza:

Ha édesapád megteheti, hogy kifizeti minden költségeteket akkor fogadjátok el, ettől függetlenül multi- és állami nagyvállalati HR-es tapasztalatomből adandóan, hogy valamikor el kellene kezdenetek a betagozódást a munka világába mert attól ti lesztek előrébb.

Nagyon sok olyan jelentkező van, akinek a szülei finanszírozzák a főiskolai BA, MA majd egyéb egyetemi képzéseket és az életet és a végén a saját lábra állás egy pályakezdő meló lenne 27 évesen. Ez sem vállalati oldalról sem a pályázó oldaláról nem kielégítő.

Ha tényleg nincs pénzre szükségetek gondold át a jövendőbeli szakmádba vágó önkéntes lehetőségeket, ez heti 4-5-8 órában is lehet csinálni és mégis jó pont, ha nem a legjobb egy önéletrajzban.

Nem okoskodni akartam, csak gondoltam ha van időd simán tehetnél jót magaddal :) a rokonokra tegyél magasról.

2017. febr. 17. 13:51
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!