Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Téged érdekel, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged érdekel, hogy a párod mit eszik napközben?

Figyelt kérdés
Ha eszel valami finomságot eszedbe jut,hogy milyen jó volna ha ő is ezt enné? Miközben tudod,hogy ő nem eszik jókat?
2017. febr. 15. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ugyanazt eszi, amit én. Reggelit - vacsorát együtt, tízórai, ebéd, uzsonna dobozolva.
2017. febr. 15. 16:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Amikor van, akkor nem igazán. Max, ha nagyon finomat eszek vagy ő, volt, hogy megírtuk egymásnak, de alapvetően ez már igazán nem lényeges. :D
2017. febr. 15. 17:55
 13/18 anonim ***** válasza:

Igen, de inkább az hogy volt-e ideje enni. Ugyanazt esszük általában, mert 2-3napra főzök amit mindketten szeretünk vagy külön-külön, de olyat amit kér magának. Van hogy hideget visz, amihez kedve van vagy szokott rendelni pizzát, ilyenkor hoz nekem is, én is szoktam neki venni magamnak nasit, ő annyira nem édesszájú, de meg szoktam lepni azzal amit szeret.

Én nagyon szeretek főzni, ő pedig szereti a házi kosztot.

2017. febr. 15. 18:02
 14/18 anonim ***** válasza:
47%
Nyilván. Én csinálom neki a kaját amit elvisz napközben, ha meg nincs időm főzni akkor vesz magának valamit. Olyan nincs, hogy én finomat eszem ő meg nem, mire hazaér addigra kész a kaja és ugyanazt esszük. Ha meg rámjön a nassolás és lemegyek a boltba akkor mindig veszek neki is olyat amit szeret.
2017. febr. 15. 18:28
 15/18 anonim ***** válasza:
76%
Azt eszik, amit akar, nem érdekel. Mitől ne enne jókat?! Nem éhezik.
2017. febr. 15. 19:42
 16/18 anonim ***** válasza:
76%
Nem érdekel.
2017. febr. 15. 20:28
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem különösebben, max hogyha épp a kedvencét eszem, akkor megfordul a fejemben, hogy biztos ízlene neki, és hogy majd egyszer akkor főzök neki :D De nem szoktam napi szinten ezen gondolkozni.
2017. febr. 16. 14:40
 18/18 anonim ***** válasza:
36%
teszek rá, mit eszik.
2017. febr. 21. 19:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!