Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Téged érdekel, hogy a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Téged érdekel, hogy a párod mit eszik napközben?

Figyelt kérdés
Ha eszel valami finomságot eszedbe jut,hogy milyen jó volna ha ő is ezt enné? Miközben tudod,hogy ő nem eszik jókat?
2017. febr. 15. 14:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
90%

Persze, hogy érdekel.

Mindig duplán főzök, hogy neki másnap legyen mit elvinnie ebédre, azaz én csomagolok neki.

Ha a boltban járok és látok valamit, ami szerintem ízlene neki, megveszem, fordítva ugyan ez.

Ha együtt megyünk bevásárolni, a vásárlás végén, mindig meglepjük valami finomsággal a másikat.

28n

2017. febr. 15. 15:00
 2/18 opened paradise ***** válasza:
87%

Ha úgy értve,hogy ő szegényebb és azért,akkor persze.

Ha csak mert tudjunk egymásról mindent,akkor annyira nem.

2017. febr. 15. 15:29
 3/18 anonim ***** válasza:
63%
Nem szokott ezen jarni az eszem. Van nala penz, mindig vesz valamit munka elott, gondolom olyan dolgokat amiket szivesen eszik meg aztan, szoval nem hiszem, hogy az en kajaimra vagyakozna :D
2017. febr. 15. 15:37
 4/18 anonim ***** válasza:
85%
Azt sem tudjuk, eszik-é egyáltalán a másik. Sokáig próbált a párom kedveskedni, hogy csomagol nekem. Végül, sikerült leszoktatni róla. Mert vagy sok volt nagyon, vagy kevés, vagy más esett volna jól. Végül is megértette, hogy nem kisgyerek vagyok, meg csinálom én magamnak a kajabepakolást.
2017. febr. 15. 15:49
 5/18 anonim ***** válasza:
58%
Nem érdekel,h mit eszik. Nem hal éhen sem Ő sem én!Azt eszik amit akar,amit őznek neki v amit vesz magának
2017. febr. 15. 15:52
 6/18 anonim ***** válasza:
52%

Én készítem neki az ebédet,ételesben viszi....

Jómagam meg 3-éve diétázom.

2017. febr. 15. 15:55
 7/18 anonim ***** válasza:
65%

Én párszor főztem kaját, amióta együtt élünk, ebből az lett, hogy neki ahhoz nincs kedve, én meg kénytelen voltam egy hétig enni ugyanazt.

Részemről lesz.rom mit eszik nap közben ezek után. Nem sértődésből, de ő egyáltalán nem vágyik házi kosztra, és az, hogy mit eszik a munkahelyi étteremben meg szerintem az ő dolga.

25L

2017. febr. 15. 16:03
 8/18 anonim ***** válasza:
65%
Még sose volt olyan párom, akinek akármilyen okból gondot okozott volna a táplálkozás. De ha valaha lenne, akkor is inkább adnék neki kajapénzt, mint hogy ilyen piszlicsáré dolgokon pörögjek.
2017. febr. 15. 16:10
 9/18 anonim ***** válasza:
86%

#1-ként még annyival kiegészíteném, hogy házasok vagyunk.

Az ebéd, ilyen formájú csomagolása, közös megegyezés alapján született és sokkal gazdaságosabb is. Ha nincs időm esetleg főzni, akkor viszont, rendel magának valamit, vagy szendvicset visz.

Szereti a főztöm, sokszor a kívánsága alapján főzök, hogy mit enne meg szívesen. A "duplán főzök" alatt azt értettem, hogy direkt kétféle főételt készítek, hogy ne ugyanazt egye itthon is, mint a munkahelyen.

Lehet, hogy ez külső szemmel anyáskodónak hathat, de nekünk ez így jól bevált.

2017. febr. 15. 16:10
 10/18 anonim ***** válasza:
77%

Engem az érdekel, hogy evett-e. Amúgy ő is jókat eszik, nem kell félteni.

De nem igazán szoktunk beszámolni arról, hogy ki mit evett a munkahelyén. Csak akkor, ha nagyon jó, vagy nagyon rossz volt a kaja, és érdemes megemlíteni.

2017. febr. 15. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!