Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék így vele aludni?
Figyelt kérdés
A barátnőm csak úgy tud elaludni ha ég a kislámpa vagy megy a tv, vagy mindegy csak valami fény legyen. Én ennek pont az ellenkezője vagyok. Amíg fényt látok addig nem bírok elaludni, nem kapcsol ki valahogy az agyam. Nem tudok így aludni, de nem akarom azt követelni hogy oltsa le a lámpát, mert tudom hogy akkor ő nem tudna aludni. Ha nagyon durván fáradt vagyok csak akkor tudom elviselni mert azonnal bealszom. Mit tehetnék?2017. febr. 7. 22:43
1/13 anonim válasza:
Egy brutális dugás után, ki a franc foglalkozik a fénnyel?
Úgy elalszok ahogy illik. oszt felőlem még zseblámpázhat is :DDD
2/13 anonim válasza:
Nem aludnék nála. Külön szoba nincs?
Amúgy én is ilyen vagyok kérdező,a legkisebb fény is zavar este.
3/13 anonim válasza:
Nálunk is pont ez a helyzet a férjemmel, igy én alszom el hamarabb, filmnézés közben, ő lecsuk mindent és utána meg ő. nagyon rossz
4/13 anonim válasza:
Nem kötelezö ám együtt aludni. Ha emiatt valamelyikötök fáradt, nem éri meg...
5/13 anonim válasza:
Lehet kapni szemletakarot textilbol. Pont erre valo.
N
6/13 anonim válasza:
Ahogy az #5- ös Írja. Pontosan Erre való! Sokaknak, se kutyája - se macskája/ hajléktalan vagy elvesztette a szerettét. Te pedig egy kva villanyon lovagolsz. Amire Van Megoldás. Grat.
7/13 anonim válasza:
1: Megvárod míg elalszik és aztán megoldod a problémádat.
2: Megvárod míg jó fáradt nem leszel és úgy már el tudsz aludni.
3: Veszel szempárnácskát és azzal alszol és nem hisztizel utána, hogy a füledet nyomja a madzag.
4: Megtanulsz fényben elaludni.
5: Nem alszol vele.
6: Befordulsz a fal felé és behunyod a szemed. Nem frusztrálod magad emiatt hanem megpróbálsz lazítani és elaludni.
8/13 anonim válasza:
Vannak emberek akiknek mániájuk kislámpa fénye meg bekapcsolt tv mellett aludni. A baj ezzel az, hogy a legkisebb fényforrás (akár a kikapcsolt tv, apró kis led jelzőfénye) is hátrányosan befolyásolja a pihenést. A lehunyt szemhéjon keresztül is stimulálja az agyat, nem hagyja kikapcsolni, pihenni. A bekapcsolt tv esetén meg a fény és a hang zavar, na annál rosszabb nincs is. Én ha így alszom akkor iszonyat nyúzottan, fáradtan ébredek.
9/13 anonim válasza:
Ez esetben neki kéne hozzád igazodni, mert ő az aki a normalistol eltér (ebben az esetben). Megjegyzem én is ilyen voltam, mivel kocsi korom ota megszoktam hogy a szobamon kivul egett a villany, vagy "szolt" valami. Eloszor a csaladom kesobb tv-t nyomtam enis. Megnyugtatott. Viszont amint parom lett mindig en alkalmazkodtam hogy sotetben aludjunk. Eleinte borzalmas volt. Kinyitom a szemem es nem latok semmit (eleg ijeszto annak aki ugy nő fel, hogy barmikor kinyilik a szemem tudom hol vagyok). De!, hozza szoktam. Amikor osszekoltoztem a parommal az a tudat nyugtatott ha nem is lattam reszleteket a szobabol hogy ott van mellettem. Igy mar tudok aludni sotetben. (Hozzateszem ha valami miatt egyedul alszom kivetel nelkul mindig felkapcsolok egy kisvillanyt. Pedig mar nem vagyok tinedzser...)
10/13 anonim válasza:
8-as, mint mindenben, itt is a megszokas az ur! Ha ugy nossz fel hogy igy alszol akkor felnottkent sem tudsz maskepp... max eroszakkal neveled ra magad. :) ha rajonnetek vegre hogy minden ember csupan csak akkent viselkedik ahogy felnott es amilyen hatasok ertek, akkor nem akadna fenn ennyi mindenen mindenki. En mindig mindent azzal magyarazok hogy ha valaki szamomra "hulye", hogy nyilvan mas kozegben elt, igy alakult ki tehat a velemenye. (Ezzel a gondolkodasaal azt ertem el, hogy nem utalok mar senkit , es sokkal megertobb vagyok) tovabba ez miatt az emberi psziche is erdekel. Ha valki gyokerul viselkedik rendszerint mindig visszatudom vezetni hogy kb mi miatt ilyen, es nem tudom emiatt utalni az illetot... (az onismeret itt is baromi fontos. Tudd hogy miert vagy olyan amilyen. Ha ezt tudod, masokat is "ismerni" fogsz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!