Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mire értette azt szerintetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire értette azt szerintetek hogy "nem olyan"? Többi lent

Figyelt kérdés

Van egy ismerősöm akivel beszélgettünk és feljött az élettársa meg hogy milyen otthon neki mivel együtt élnek.

Kérdeztem tole hogy szereti e azt mondta nem.

Megkérdeztem hogy akkor miért van vele, válasza az volt hogy amíg nincs más jó ő .

Aztán kérdeztem hogy milyen mikor otthon van vele azt mondta "nem olyan...."

Kérdeztem hogy akkor rossz vagy mi?

Azt mondta nem rossz de nem olyan...

Most ezt hogy kell elképzelni szerintetek vagy ezt mire értette?

2017. jan. 28. 22:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, hogy elvan a langyos sz..ros vízben, amíg nem talál jobbat, mert ahhoz túl gyáva, és túl kényelmes neki a jelenlegi helyzete, hogy szakítson.
2017. jan. 28. 22:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem az igazi. Elég egyértelmű:
2017. jan. 28. 22:16
 3/7 A kérdező kommentje:

De ezt hogy kell elkepzelni?

Van már gyerekük is 5-6 eves

2017. jan. 28. 22:22
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyáva fos, ennyi
2017. jan. 28. 22:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Szerintem csak a gyereke miatt csinálja ha jönne más lehet hogy lépne
2017. jan. 28. 22:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy kérdező? Mit nem értesz?

Nem az igazi. Ennyi. Valami hiányzik, kihűlt a kapcsolatuk, és lusta tenni érte, inkább fiatal csajoknak panaszkodik. A többit leírták előttem.

2017. jan. 28. 22:26
 7/7 anonim ***** válasza:

Veled nem volt még ilyen? Hogy ismerkedtél valakivel aki nem volt rossz ember, barátnak jó, de hiányzott az a kis plusz?

Idővel a régi kapcsolatokban is van ilyen, ellaposodik, kihül, már nem tesznek annyit a másikért az érdeklődés fenntartásáért, az évek során megváltoztak.

Hülye példa de kb ez: Van egy régi ruhadarabod, kicsit már fakó, kicsit már bolyhos, a címkéjéből már ezer éve kikopott hogy hogyan is kell mosni, de te mégis hordod mert jó emlékek kötnek hozzá,ragaszkodsz hozzá.

Reggel felveszed és eszedbe jut milyen szép is volt régen, élénk volt a színe, puha az anyaga. Most is okés, melegen tart, végülis jól is áll, de már nem az igazi. Nem olyan mint amikor levetted a polcról, hazavitted, frissen mostad, alig vártad hogy megszáradjon és viseld, ha tehetted napokig hordtad.

2017. jan. 29. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!