Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Milyen egy kínai nővel együtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy kínai nővel együtt élni?

Figyelt kérdés
Összeköltözés, házasság után? Tudom h ugyanolyan nők mint az europaiak, de ne feledjuk a kulturális kulonbsegeket és azt h a szuloknek nagy befolyasa van. Valamint a hazassag és mielőbbi csaladalapitas fontosnáluk. Valaki tudna tapasztalatrol beszamolni?Mert itt olvastam h voltak akik irtak h bizony ázsiai származású partnerrel nem könnyű sőt ahogy olvastam inkabb lebeszelik a masikat, még akkor is ha szerelmes az illető.
2017. jan. 27. 19:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
57%
Garantált a fogyás, amint rászoksz a leves pálcikás evésére. :D
2017. jan. 27. 19:35
 2/15 A kérdező kommentje:
a levest kanállal eszik
2017. jan. 27. 19:39
 3/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem mondod, wazze. Humor van, minden van...
2017. jan. 27. 19:41
 4/15 llorTllorT ***** válasza:
46%
meg fognak enni a sárgák.azok mindent megesznek amit elfognak.
2017. jan. 27. 19:50
 5/15 anonim ***** válasza:
9%
Hogy konkrétan a kínai nők milyenek kapcsolat szempontjából,nem tudom, de azt én is megerősíthetem,hogy úgy átlagban ázsiai partnerrel nem könnyű..nagyon szépek (legalábbis nekem ők jelentik a szépségideált..komolyan,ódákat tudnék zengeni milyen gyönyörű egyik-másik, mintha nem is emberek lennének :O),és állítólag (az angol tudósok még nem támasztották alá, de sok helyről hallottam már) az ázsiai nők is előnyben részesítik a nyugati(számukra nyugati) férfiakat..de nagyon-nagyon alaposan el kell mélyedni az ottani (gondolom,ez esetben neked a kínai) kultúrában,szokásokban,nem csak ismerkedés/ társkeresés téren,hanem minden téren.. ami utána olvasással jàr (bár végül is,ha egyébként is érdekel akkor ez nem jelent majd plusz terhet neked sem)..ja,és nem árt ha legalább elmakogás szinten megtanulsz kínaiul (ha meg komolyabban gondolod, akkor társalgási szinten), mert a kínaiak nem a perfekt angol tudásukról híresek (eltekintve persze a kivételektől)..
2017. jan. 27. 20:14
 6/15 anonim ***** válasza:
#2! De milyen kanállal? Teljesen alkalmatlan evésre.
2017. jan. 27. 20:28
 7/15 anonim ***** válasza:
Volt ezer éve egy történet erről egy magazinban, hogy a fickó a piacon felszedett egy kínai nőt. A nő nem értette először, hogy mit akar, aztán nagy sokára összejöttek, de házasságra csak úgy volt módjuk, hogy kiutaztak Kínába és az apuka is áldását adta. Ennyi volt a sztori, megragadt bennem. Arról nem írtak, hogy milyen volt az életük utána.
2017. jan. 28. 00:55
 8/15 anonim ***** válasza:
65%
Speciel a levesbetétet simán kieszik pálcikával, a maradékot meg megisszák.
2017. jan. 28. 10:28
 9/15 A kérdező kommentje:
tökmindegy h melyik levesnél hasznalnak palcikat v kanalat, nem ez volt a kerdes
2017. jan. 28. 10:54
 10/15 anonim ***** válasza:
11%
#9 arra nem tudom sajnos a választ, sosem éltem kínai nővel, de hogy veled nem lehet túl vidám az élet, az biztos. :D
2017. jan. 28. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!