Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált NEM HOMOSZEXUÁLIS férfi vagyok. Érdekel, hogy a transznemű hölgyek, ( igazi transznemű, mellekkel és pénisszel) nem női ruhába bújt melegek, érezhetnek szerelmet, vágyat az együttélés iránt férfival?
Ostoba vagy, amiétr annyire kapálózol a homoszexualitás ellen. Nem tökmindegy, hogy mi vagy? Nem tökmidegy, hogy ki minek hív? Azzal, hogy ennyire ráfeszülsz erre, kihívod madas ellen a teljesen meddő, unalomig ismert, szánalmas buzi / nem buzi vitát.
A kérdésedre a válasz: igen, minden bizonnyal vannak ilyen transznemű hölgyek. De mivel arányaiban nagyon kevesen vannak, eltarthat egy darabig, amíg társat találsz. Ez lett volna a kérdésed?
Csakhat,
Köszönöm válaszod, még ha nem is vitt túlságosan közelebb a megoldáshoz, de legalább nem egy kategóriába próbálsz "becsomagolni".Magam előtt, nem takargatnám a saját hajlamomat.Ha meleg lennék, üsse kő.Vannak melegek, hát én is az vagyok. Mindenesetre nem megerősítést vártam, hogy meleg vagyok, csak nem merem bevallani.Egy eset volt ilyen, s az sem "eget rengető szeretkezés" volt, de hiába próbáltam elmagyarázni bárkinek, én a nőkhöz vonzódom, de
régóta vonz a leírt dolog, s talán önnön elemzésem és a
"csakhatos" részletes és kimerítő válasza elvezetett egy válaszhoz. A kívánság vezérvonala, nem a szexualitás definiálása, hogy én "homo", "bi", "hetero" vagy akármi más szexualitás definícióját keresem, s hiába is írtam, hogy kíméljetek ettől, mert nálam nem ez a cél felé vezető út. (Persze számítottam rá, hogy lesznek akik meg sem értik a dolog lényegi mondandóját s "betegnek" neveznek, vagy melegnek, mind ez NEM SZÁMÍT! Csúfolódjanak, de tudniuk kell, hogy ez messze nem segítség, s a választ nem tudom megtalálni különböző oldalakon sem amit valaki küldött, hisz ott félénk melegek vannak többnyire!Ha az lennék, már évek óta csüngne a faxomon egy férfi, de nem erről van szó, mint azt már föntebb leírtam. Messze mentünk a megoldástól, s ez arra ösztökél, hogy az emberek óriási része sztereotípiákban működik, hogy az én részemről lezártnak tekintem e kérdést...Ha valaki még mindig azt akarja megmagyarázni, hogy milyen a szexuális beállítottságom, tegye. De nem ilyenfajta választ kerestem. Pl. egyetlen shemale hölgy sem válaszolt, hogy vágyik e férfira és szerelemre és KAPCSOLATRA?
Nyugati fovarosok egyikébe költözz. Ott nagyobb valószínűséggel talalod meg. London, Parizs...
Vagy az USAban, Kaliforniában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!