Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudtok egyuttelni ugy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudtok egyuttelni ugy hogy idotok is jusson egymasra? Osszekoltozzek vele?

Figyelt kérdés

Elkezdett dolgozni, teljes idoben egy masik varosban, reggel 6-este 6 ig nincs otthon (meg nem koltoztunk ossze).

Ha hazamegy, meg dolgozik ,sajat ceget fejleszt es edz.

Nem latom ,hogy hol fernek en bele az eletebe emelett.

Az elso kerdes

TI hogy oldjatok meg/hogy tartjatok fent a kapcsolatot ha mindketten teljes idoben dolgoztok?

A masodik pedig, hogy a tomor leirtak alapjan van ennek egyaltalan jovoje?

(A teljes csaladnak elmondta(en nem tudtam rola) h engem szeretne a gyerekei anyjanak,velem kepzeli el az eletet, sok idot toltunk a csaladdal, jo a kapcsolat)

Mindennap beszelunk telefonon de egyszeruen nagyon szomrou vagyok es nem tudom h h fogalmazzak de ez lenne az elet?

Ez lenne a NAGYBETUS elet , hogy 6kor kelsz melozol este 6ra bevagodsz az ajton es kaja furdes (stb). Hetvegen meg faradtsagtol fuggoen mi hogy.

Kerlek szepen oszinten irjatok le nekem ,hogy a korombeli illetve idosebb korosztaly hogy tartja fent a tuzet a kapcsolatban ennyi elfoglaltsag mellett?

24/L

2017. jan. 18. 19:32
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Ja, ha ez esetleg számít, 32 éves nő vagyok.
2017. jan. 19. 17:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Kérdezted, a tüzet hogy tartjuk fenn?

Pl. úgy, hogy éjjel is 1/4 2-ig csak egymással foglalkoztunk, délelőtt megintcsak ágyba bújtunk.

Ha összeköltöznétek sokkal könnyebb lenne egymásra figyelnetek.

2017. jan. 19. 18:03
 13/13 A kérdező kommentje:

A bizonytalansagom egyben annak is szol h nagyo szeretnem ha mukodne. Talan tulsagosan is de ez nem csap at gorcsos akarasba.

Fontos nekem. Mikor egyutt toltjuk az idot nincs gond.

Azt en is megemlitettem hogy a fontossagi sorrend nala maskepp tunik , nem igazan volt egy konkret valasz hogy de nekem is ugyanaz.

O azt mondta h most 3 evig felepiti az uzletet kidolgozza a "belet" hogy utana mar meg tudjuk alapitani a csaladotes ne keljen a penzzel fogallkozni.

2017. jan. 19. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!