Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » 6 éve vagyunk együtt a kedvese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

6 éve vagyunk együtt a kedvesemmel lassan el kéne vennem feleségül.20-as éveink közepét lassan elhagyjuk szülőknél élünk nincs gazdag anyuci apuci se öröklés nem is azt várjuk hogy valakinél kihaljon a család és akkor miénk a ház?

Figyelt kérdés
Na most kettőnk keresete 245 000ft ebből hogy lehetne elindítani az életünket? Panelba nem szeretnénk menni, sex tv, munka másra nem jó a panel. 0-ról kellene elindulnunk 25 évre felvenni lakáshitelt sem biztos hogy nyerő felvenni?!

2017. jan. 12. 22:01
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
0%
Havi 1,2őt keresek minek ide akármi is meg akárki?
2017. jan. 12. 22:14
 12/27 A kérdező kommentje:

Elsőnek csak annyit! Igen tudnánk többet keresni csak mi szeretjük a kevés pénzt te barom!

Negyedik lehet neked nyűg a fűnyírás meg a munka tudod nem vagyunk egyformák.

2017. jan. 12. 22:15
 13/27 A kérdező kommentje:
11-es ki kérdezte a fizetésed?
2017. jan. 12. 22:17
 14/27 A kérdező kommentje:
segítséget várna az ember de mindegyik csak ugat (tisztelet a kivételnek)
2017. jan. 12. 22:17
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mi a probléma a társasházzal, albérlettel. Én is ott tervezem, miután elköltöztem itthonról. Hidd el, a kerti munka nem mindig jó móka, főleg munka után. Én szeretek kertészkedni, de ennek ellenére sem kezdeném az életemet, egy saját telken, mivel nincs rá keret. Spórolj, amennyit lehet albérlet mellett, és meglátjátok, hogy 1X év múlva lesz-e rá lehetőség saját házat építeni.
2017. jan. 12. 22:21
 16/27 anonim ***** válasza:
100%

Ott a fundamenta lehetősége is.

Legrövidebb 49 hónapos futamidő esetén: 980 FT fizetsz te be és ehhez az állam 294 000ft-ot csap hozzá + minimalis kamat tehát a végösszeg 1.300.000FT ha havi 20ezer ft teszel félre. Párod is megcsinalja az már 2.600.000 ft. Továbbá kedvezményes hitelt lehet erre felvenni így 6,4m ft rendelkeznétek. + ha még sikerül félretenni ezen kívül akkor még azzal az összeggel, abból már lehet venni egy felújítást igénylő házat BP közelében, egyébként néha még Bp egyes területen is, de nem a belvárosban :)

2017. jan. 12. 22:27
 17/27 anonim ***** válasza:
94%

Ne vegyétek rossz néven, de akik itt a kertes ház ellen vannak, hogy minek az, meg milyen fárasztó, azok éltek valaha ilyenben? Csak mert én ilyenben élek, és nem kell nyáron minden nap munka után füvet nyírni, meg bogarakat kergetni át a szomszédba...

Csúcsidőben hetente egyszer kell lenyírni a füvet, amilyen gyakran mi porszívózni is szoktunk bent, nem tudom másoknál mi a szokás. Plusz nincs hatalmas kertünk, így maximum fél 20 perc a fűnyírás. És akkor még szöszögsz is a virágoskert meg a veteményes szélénél. Veteményes sincs nagy, csak némi koktél paradicsom (amit 5 éve nem ültetünk, csak nő magától a tavalyi lepotyogott szemekből), plusz répa meg petrezselyem. A virágoskert se nagy, korábbi házunknál nagyobb volt. Azokat is elég hetente egyszer gondozni, a hétvégi takarítás, rendrakás idejére tökéletesen beütemezhető. Szabadság alatt pedig nagyon jó, hogy kifeküdhetek a hintaágyba olvasgatni, napozni, és senki nem bámul, sőt, ki se kell mennem az utcára ehhez, mehetek hajpakolással a fejemen, vagy áztathatom közben a lábamat...stb. Néha napján pedig grillezhet kint az ember, áthívja a szomszédokat, haverokat (és ehhez elég egy pici kis fém grillező is) Röviden: nagyon nagy szabadságérzetet ad.

De megértem a kérdező problémáját. Mi se látunk rá esélyt párommal, hogy lesz erre saját erőből lehetőségünk, ha elköltözünk otthonról. Ő panelban lakik, én néha borzasztóan frusztrált vagyok ott. Minden áthallatszik, az is, ha suttogunk este, nem hogy más... Semmi privátszférája nincs az embernek.

Nem baj, hogy nem akar mindenki kertes házat, elég rossz világ lenne, ha mindenki arra hajtanak, de azért tagadhatatlan, hogy nagyon sok előnye van. Az egyik nagy hátránya viszont, hogy borzalmasan drága. Én már néha (kb havi egyszer) már csak emiatt fizetem be a "bolond adót", mert más lehetőséget én sem látok arra, hogy ez a vágyunk megvalósuljon.

És bocsánat az offért, csak ez a téma engem is érdekel, hátha van valakinek ötlete. Nálunk mondjuk párom még nem dolgozik, nekem pedig megvan az első félretett millám, de még legalább 10 év kéne az önerőhöz... Vagy több, attól függően párom milyen munkahelyet talál...

2017. jan. 12. 22:30
 18/27 anonim ***** válasza:
Nem akarsz panelba költözni? Márpedig mindenki kicsiben kezdi (általában). Ne akarj egyből mindent magadnak. Ennyi fizetésből meg pláne ne. A szintednek megfelelően keresgélj, sajna csak a panel jöhet szóba.
2017. jan. 13. 07:29
 19/27 anonim ***** válasza:
más is albiban él
2017. jan. 13. 08:30
 20/27 anonim ***** válasza:
0%

Igen, tudom miről beszélek.

Panelban nőttem fel, 12 éves korom óta kertesházban éltem, aztán 22 évesen költöztem el, igen panelba, és soha semmi pénzért nem költöznék kertesházba!

Persze a belvárosi téglaház jobb, mint a panel, de a panel méltatlanul alul van értékelve a buta nép körében!

Főleg valami külvárosi, vagy esetleg agglomeráció ócska környékre!

A kertes ház egyedül akkor előnyös ha nincs munkád, mondjuk nyugdíjasként vagy család anyaként, 3 kölöykkel, kb 6 évig mert aztán kezdődik az iskola és onantól le van sz .rva a kert!

Nekem a kertesházból több hátrány volt mint előny, tinédzser koromban. A kertet nem tudtam élvezni, lévén egész napa suliban rohadtam, de a hétvégén persze a füvet lenyírni, valami mindig elromlik egy kertes házban.

Szerintem aki kertes házba akar menni annak a liberális politika fertőzte meg az agyát, ezzel a hülyeséggel, meg a hollywoodi filmek, született feleségek és ilyesmi! Értelmes magyar városban született ember nem megy kertes házba, max aki vidéki. De menjetek csak, vegyétek fel rá a hitelt, amit aztán nekünk, tisztességes _értelmes_ embereknek kell visszafizetni helyettetek! Ismerős, devizahitelesek, akik az agglomerációban építettek kastélyokat, amik _sz . rt_ sem érnek?

Nézzétek meg mennyit ér egy hatalmas ház azagglomerációban és egy 50 négyzetméteres lakás a Deák tér környékén! Godnolkozzatok el, vajon miért?

2017. jan. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!