Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Múltkor akkorát rottyantott, hogy még a csukott ajtón keresztül is hallatszódott ahogy szétkenődik a wc csészén.
24 éves nő volt.
Én meg 25 F, én is szoktam nagyot, de ez nem volt semmi.
Egy ideig tisztes távolból kerülgettem csak az asszonyt.
Szoktuk, sőt az ágyban is sokszor csinálunk olyat, hogy egymás szájába pisilünk, kakálunk.
én 21/N párom 25
De most komolyan... Mi olyat láthatok a páromat meglesve, amit amúgy nem láthatnék tőle bármikor máskor?
Ez valami bugyuta leselkedős fétis lehet kérdező. Leskelődésből a másik nem képviselője iránt az emberek többsége kisiskolás korára kinő. Addigra ugyanis már kialakul az éntudata, és tud uralkodni a kíváncsiságán. Csak azt izgatja az ha leselkedhet egy másik - legfőképp egy számára minden nap látott - ember iránt, aki erre gerjed. Ez pedig nem feltétlen normális már egy 30+ embertől.
11:
Erre mondta egy volt kollégám, hogy más ha egy nő kikészíti magát a randevúra és más, ha otthon lehúzza WC-t.
12-es vok.
Nyugi poénkodtam csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!