Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy bocsássak meg a páromnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bocsássak meg a páromnak ezek után, hogy tudjak megbocsátanni neki?

Figyelt kérdés

Az életársam pútortisztítóval megsikálta a led tévémnek a képernyűjét befolyt a képernyő allá és elrontotta a 65000 ft -os tévémet dührohamot kaptam, és lehordtam és még neki állt feljebb. Nem tudok megbocsátanni neki hiányzik a tv-ém. És még pénzileg se állnuk úgy hogy tévét vegyünk.

Mert nincs rá pénzünk az ő felelőtlensége miatt ment tönkre a tévém és még ráadásul még ő puffog. Hogy pocsássak meg ennek a buta nőszemélynek mikor hiányzik a tv és még se neki sincs pénze hogy kifizesse se nekem nincs féretett pénzem hogy újat vegyek.Haragszok rá mikor fogok tudni neki megbocsátanni mikor fog dühöm elmúlni, főleg hogy idegesít hogy nincs tévém :( :(

2017. jan. 9. 22:29
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
79%

Irigylem a problémáidat! Nyilván nem direkt csinálta, veled is megtörténhetett volna.

Neten is lehet filmet nézni!

2017. jan. 9. 22:32
 2/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%
Most tv helyett dugni fogtok. Az jót tesz a kapcsolatotoknak is, a hangulatodnak is, és a megbocsátási kedvnek is.
2017. jan. 9. 22:33
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szex közben a is csak a tv-je jár a fejében... :D
2017. jan. 9. 22:35
 4/17 anonim ***** válasza:
93%

"pocsássak meg"

Mereven néztem a billentyűzetet, mert hirtelen azt hittem, hogy a B meg a P közel van egymáshoz, azért történhetett...de nem, nincs közel...

2017. jan. 9. 22:36
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Miért a "pútortisztító" jobb?
2017. jan. 9. 22:38
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

:DDDDDDD Azt eddig észre sem vettem...:DDDDD

Tudom illetlen, de most felnyerítettem...:D

2017. jan. 9. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
akk asszem megvolt az ingyenes 3D-s műsor ha dührohamod volt :v
2017. jan. 9. 22:44
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Arany Málna díjasunk a színpadon, a nyertes: Mr. Pútortisztító.
2017. jan. 9. 22:50
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nananana... hol kaptal te 65 ezerert olyan led tevet, amiert mar megeri duhromahot kapni? :"D
2017. jan. 9. 22:51
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

A Black Friday-n. :D

2017. jan. 9. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!