Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözéskor hogyan rendezzük a kiadásokat?
Kinek mi a jó.
Mi úgy gondoltuk anno, hogy mivel nem egyszerű lakótársak leszünk, ezért nem megosztjuk a költségeket, hanem közös lesz a kassza. 230 ezer az összes bevételünk, ebből 80 ezer megtakarításba megy, és 150 ezerből élünk. Ennyi megy el megélhetésre és szórakozásra.
Ezt nektek kell megbeszélni.
Nálunk alap, hogy mindent a vőlegényem fizet. Rezsi, kaja, drogéria, konditerem, nyaralások, szórakozás, minden alap dolog ami kell és amire az ember költeni szokott úgy általában. Neki egy nagy háza van én költöztem oda hozzá. Emellett van saját lakásom amit kiadok és dolgozom is, így az összes bevételem az enyém, azt csinálok vele amit akarok (leginkább félreteszem). Tudom óriási szerencsém van, de
Ha nem is ennyire a végletekig mindent a férfinek kell állnia, de szerintem a lakhatás és a kaja költségeket illik a férfinek fizetnie, mégiscsak ő a férfi és a családfenntartó.
Nem baj utolsó, majd megunja, hogy ő tart el... Hiàba dolgozol ha ő abból semmit nen érzékel, mert egyedül fizet mmindent.
A pasinak max az 1. Randin illik fizetni.
Jaj utolso hagyjuk már ezt az első randin illik fizetni hulyeséget. És a másodikon már meg sem hivhatja a nőt?
Ha akarta volna már megunta volna. 8 éve egy fillért nem fogad el tőlem. Azt mondja nem bírná elviselni ha egy nőnek engedné hogy fizessen akármit is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!