Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már nem szeret?
Férfi vagyok, és majdnem 30, de se megkeseredettnek, se csőlátásúnak nem érzem magam.
Ha nem tudod mi a különbség egy 16 és egy 20 éves csaj között, az a te bajod.
Abban a korban pár év is számít érettség, tapasztalat terén.
Persze nem azt mondom, hogy 9-10 év korkulonbseg az ideális,sőt.. de alapból leugatni, halálra ítélni egy ilyen párkapcsolatot, nem kis rövidlátásra vall.
Lelked rajta haver.
Nem en itelem halalra...azt allitottam, hogy nem szimmetrikzs. Es nalad sokkal jobban tudom hogy mennyire nincs kulonbseg. Meg az kat is leirnam, de az a helyzet h itt nem az en eletkorulmenyemrol van szo.
Ha a te esetedben nem arrol van szo, amit irtam, akkor egyszeruen potyazol a 20 eves kiscsajok koreben, es megonigazolod , hogy marmilyen erett gondolkodasuak /pont mint a csajok:-) /
Haver.
De nekem nyolc.
Szimmetrikus, meg konstrukció... már ne haragudj, de egyről beszélünk? :D
Lehet én vagyok csak alulművelt, na mindegy.
Egy párkapcsolatrol van szó, emberi kapcsolatról.
Még a végén levezeted itt nekem egy matematikai egyenlettel :D
Még az is lehet, okosabb vagy nálam, de ne hidd már, hogy szentírás, amit ideböfögsz.
Potyazni a BKV-n szoktam, de köszi a felettébb jóindulatú feltételezést.
Mi a faxnak vitatkozom én itt, magam sem tudom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!