Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Vajon már nem szeret?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haliho0000 kérdése:

Vajon már nem szeret?

Figyelt kérdés
Én egy 21 éves lány vagyok. Van egy párom aki 30 éves. 2 éve külföldön élünk, itt kezdtük meg a kapcsolatunkat de mar jó pár éve ismerjük egymást nekem mindig is tetszett ő.. utólag kiderült én is tetszettem neki. Úgy éreztem ő az igazi és az életem neki adnám..Kapcsolatunkat egyből összeköltözéssel kezdtük ezért sok volt a súrlódás köztünk. Viszont egy személyben mindenki nekem ő a barátom a szerelmem néha a tesóm kivel szívjuk egymás vérét és néha a szüleim aki megszid. Nagyon szeretem de nagyon sok a vita én sokszor azt érzem hogy kevés vagyok neki mostanàban elég keveset beszélgetünk jórészt csak annyit amennyit muszáj (pl ez hol van?) a szex is kimaradozik. Minden nap van valami olyan amibe beleköt, én azt érzem hogy már erőlteti ezt a kötekedést mert mikor valamibe beleköt máskor 10 szer jobban csinálom és akkor beleköt valami másba. Legtöbbször olyan dolgokba amit más észre se venne , ez fáj nekem de nem adom a tudtára sosem ha valami rosszul esik tőle.. nem vagyok rá képes. Viszont ő mindig hangot ad ha nem tetszik valami. Valaki tudna esetleg segíteni abban h miért ültetni velem? Már nem szeret? Megunt? Sokszor sírom at az éjszakákat mert megbánt a szavaival és alkalmatlannak érzem magam mindenhez, de ő ezt észre sem veszi. Vajon mit kéne tennem? Tanácstalan vagyok . Szeretem őt nagyon mert amúgy jo ember csak a szívem egyre nehezebb a bàntásaitól
2016. dec. 29. 02:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
az elgépeléseket meg elnézést, késő van meg be vagyok piálva...de attól még igazam van:)
2016. dec. 30. 01:59
 12/16 anonim ***** válasza:

Férfi vagyok, és majdnem 30, de se megkeseredettnek, se csőlátásúnak nem érzem magam.

Ha nem tudod mi a különbség egy 16 és egy 20 éves csaj között, az a te bajod.

Abban a korban pár év is számít érettség, tapasztalat terén.

Persze nem azt mondom, hogy 9-10 év korkulonbseg az ideális,sőt.. de alapból leugatni, halálra ítélni egy ilyen párkapcsolatot, nem kis rövidlátásra vall.

Lelked rajta haver.

2016. dec. 30. 07:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Nem en itelem halalra...azt allitottam, hogy nem szimmetrikzs. Es nalad sokkal jobban tudom hogy mennyire nincs kulonbseg. Meg az kat is leirnam, de az a helyzet h itt nem az en eletkorulmenyemrol van szo.

Ha a te esetedben nem arrol van szo, amit irtam, akkor egyszeruen potyazol a 20 eves kiscsajok koreben, es megonigazolod , hogy marmilyen erett gondolkodasuak /pont mint a csajok:-) /

Haver.

De nekem nyolc.

2016. dec. 30. 09:41
 14/16 A kérdező kommentje:
Ohh nézzétek màr a gyerek istent játszik. Azért mert meg szoptatott pár tinilány.. így már megértem miért vélekedsz így
2016. dec. 31. 00:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Na de mindegy is látom normális tanácsa senkinek nincs köszönök mindent
2016. dec. 31. 00:42
 16/16 anonim ***** válasza:

Szimmetrikus, meg konstrukció... már ne haragudj, de egyről beszélünk? :D

Lehet én vagyok csak alulművelt, na mindegy.

Egy párkapcsolatrol van szó, emberi kapcsolatról.

Még a végén levezeted itt nekem egy matematikai egyenlettel :D

Még az is lehet, okosabb vagy nálam, de ne hidd már, hogy szentírás, amit ideböfögsz.

Potyazni a BKV-n szoktam, de köszi a felettébb jóindulatú feltételezést.

Mi a faxnak vitatkozom én itt, magam sem tudom :D

2016. dec. 31. 03:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!