Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon már nem szeret?
Kezdjük azzal, óriási hiba volt, hogy a kapcsolatotokat osszekoltozessel kezdtetek.
Más ismerni valakit, és más párkapcsolatban lenni vele.
Szerintem engedted, hogy túlságosan a fejedre nőjön.... már nem két egyenlő fel van ebben a kapcsolatban, ami nem kis baj.
Minden veszekedés alkalmával te vagy a hibás?
Milyen jelzőkkel szokott illetni?
Ha szetkoltoznetek, lenne hova hazajonnod külföldrol, vagy kényszerhelyzetben vagy lényegében?
"Szerintem engedted, hogy túlságosan a fejedre nőjön"
Már hogy a 19 éves kisláyn "engedte" hogy a 28 éves férfi a "fejére nőljön'? Volt egyéb opció, mint ez? Van egy iylen konstrukciónak más kimenetele mint a szokásos? Én az iylen tizenéves csitri, meg (közel) harmincas férfi téma kapcsán mindkét felet jól pofánverném egy vaslapáttal. A kiscsajt azért, mert ostooba, és naív, cserébe azt képzeli, hogy attól már nem az, ha felnőtt férfi kefélgeti, a hapsit meg nyilván azért, mert gátlástalanul ki használja ezt. De mindegy...
"Volt egyéb opció, mint ez?"
Szerintem van egyéb opció is, két normális fél között,az aranyokba ne menjünk bele,hogy ez hányszor valósul meg.
A személyes frusztráciod meg nem érdekel, se engem, se mást se gondolom.
Attól, hogy neked nem teszi szét a lábát egy 18 éves buksza se, nem itt kéne éjjelente sírni.
A kerdeseimmel arra akartam kiterni, mennyire van, volt esetleg kényszerhelyzetben a kérdező hölgy, mennyire alakulhatott volna másképp a történet, és mennyi a manipuláció a szóban forgó kapcsolatban.
Ha a Kérdező válaszol, reméljük kiderul minden.
"Attól, hogy neked nem teszi szét a lábát egy 18 éves buksza se, nem itt kéne éjjelente sírni."
Ez érdekes, miből gondolod, hoyg itt rólam van szó? Illetve tettem én rád negatív megjegyzést? Az összes barátnőm nálam idősebb volt, harmoinc múltam és képzeld Volt rá példa, hogy rámmászott 20 éves kiscsaj. Konkrétan visszataszítónak éreztem MAGAMAT már a szituáció kialakulás miatt is. Alapjáraton hosszabb beszélgetés sem alakul ki egy felnőtt férfi, és egy kislány között, már abban az esetben, ha előbbi minimális értelmi, és érzelmi intelligenciával rendelkezik (ugyanis ezek miatt brutálisan látványos a különbség, semennyire nem szimmetrikus, ha ugy tetszik)
Mindesetre egy suttyó projektáló idióta vagy (hogy a személyeskedés részére is válaszoljak)
Egy 18-19-20 éves csaj már annyira nem gyerek, ha 16rol beszélnénk, lehet én is érdekesebben néztem volna... 20 éves csajnal annyira nem vészes az a 9-10 év szerintem.
Bár nem mondom, hogy szerencsés, mielőtt felreertened.
Azért csak jól éreztem, hogy 30 elmultal :D
Miért mentem neked?
Mert egyből nekiugrottal a kerdezonek, teljesen feleslegesen.
Rosszindulatúan altalanositva.
Ennyi.
8 szerintem te meg tinilányként 30 as férfiakkal "érezted jól magad" ezért gondoltad, hoyg degradáló amit írok. Nem akarok itt érteliségiest játszani, de az a helyzet, hogy bizonyos értelmi szint felett minden 30as firfi ugyanazt gondolja amit én. Ha mégsem, akkor ott mélypszichológiai ügyek vannak terítéken, és azt gondolom, hogy ebben az esetben közel sem szerencsés, ha bármilyen 19 éves KISLÁNY (mert szögezzük le, ha 18-30 as férfiakról van szó, akkor MAXIMUM testileg nem látják kislánynak) egy efféle palival összeáll.
A kérdezőnek meg: semmit nem keresek itt. Inkább fontold meg azt amit írok. Nagyjából annyi idős vagyok mint a psid. Az én szememben lehet D kosarad, és lehetsz bármiylen nöies külsőre, csak egy gyerek maradsz, mert a negyedét sem érted annak, amiről én már többszörös tapasztalatot szereztem. Noha nem "asztalos", meg "autószerelő" vagyok, de nem lepne meg, ha egy 30as melós férfi is éppen igy lenne ezzel. Azért nem dumáltok annyit, mert konkrétan, és tenyszerüen már a KEZDETEKKOR is kevés voltál ezen a téren a férfinek. PONT. Hacsak nem szellemi fogyatékos, akkor 10 évig még nem fogod beérni. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!