Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom miért zárolja le pinkóddal a telóját, és miért viszi magával mindenhová?
Figyelt kérdés
Én 26 vagyok. És nem értem ha nincs senkije,akkor miért titkolódzik,vagyis mint ha lenne mit.én mindig mellette hagyom telefonom.2016. dec. 28. 19:10
11/24 anonim válasza:
Basszus, a csajok mindig a kapcsolatra legkevésbé megfelelő pasikat választják, aztán meg panaszkodnak, hogy nem jó nekik.
12/24 anonim válasza:
Hogyan írtad? A rabszolgája vagy? Sem barát, sem sehová elmenni? Helyedben, nem telót nézném, hanem, másik pasit.
13/24 A kérdező kommentje:
Van magán élete igen, de én nem szoktam turkálni.csak nem hadja bent amit pl: 3 hónapja bent hagyott sőt kezembe is adta. Csak avval kel avval alszik
2016. dec. 28. 20:05
14/24 anonim válasza:
Nem "hadja" bent? Irgalom atyja, ennyire ne legyél analfabéta!
15/24 A kérdező kommentje:
Csak 2 percre megy ki úgy értem!!
2016. dec. 28. 20:16
16/24 anonim válasza:
A nők elől bizony le is kell zárni a telefont, a multkor is az unokatesóm nevelt lánya, 12 éves, elkérte a telefonom, "megnézhetem?" címszóval,aztán azon kapom,hogy egy régi lány ismerősömnek sms-t küldött majdnem, de ilyen értelmes szöveget,hogy Szia Barbi, ja bocs nem. Még jó,hogy nem küldte el,hanem ment a piszkozatba. :) Lehet,hogy ezért van a párod telefonja is lezárva, ne hogy te is random sms-eket küldj valakinek :)
17/24 anonim válasza:
Tehát,te nem barátnőzhetsz és gyakorlatilag le vagy tiltva mindenről,mint egy gyerek.
Nos,kisanyám,te nem barátnő vagy,hanem a lánya...a barátnőjét meg kefélgeti melletted!
Nőjj fel,a pénz nem minden,hogy eladd a lelked!
18/24 anonim válasza:
Aki mindig odafigyel arra, hogy lezárja a telefonját még a "párja" előtt is, az valamit titkol, ebben ne tévedjünk. Kérdés hogy ki is a párja valójában, és ki csak a szeretője...
19/24 A kérdező kommentje:
Hmm.. köszönöm nektek :(
2016. dec. 28. 21:03
20/24 anonim válasza:
Nekem bármikor megnézheti a párom a telefonomat.
Igaz nekem is van rajta ujjlenyomat zár + pinkód is be van állítva másodlagosra, de ha kéri oda szoktam neki adni, nem rejtegetek semmit.
Viszont az érdekes, hogy neked semmit nem enged, barátnő se meg semmi.
Megfordult már a fejedben az a gondolat, hogy énnél azért több járna neked ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!