Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általánosságban véve egy nő hány félrelépést tud tiszta szívből megbocsátani a párjának?
0
az árulást senkisem felejti el...kivéve aki végtelenül naív és buta
Szerintem egyet sem.
Két típus van.
Az egyik, Úgy gondolom, ha megbocsátja, akkor is ott lesz benne a tüske, hogy megcsalták, tehát valamit valószínűleg nem csinált jól és inkább csak elfogadja a tényt, de bántani fogja.
A másik pedig, az a fajta nő, aki azt mutatja, hitegeti, hogy megbocsátott, nem fáj neki, de belül szétszedi a gondolat és nem tudja feldolgozni. Na ők a bosszúálló típusok, akik előbb-utóbb visszaadják ezt.
Én is személy szerint a második típusba tartozom, sosem leszek erre képes, hogy megbocsátsam és a bosszú sem fog messze állni tőlem.
Neked mi számít félre lépésnek? A flört, az udvarlás, a csók, a szexuális együtt lét egy másikkal?
Én azt tudom mondani, hogy esélyt mindenki megérdemel.
Tehát nálam egyetlen egy, ez az én személyes tűréshatárom.
Egyet sem.
"Én azt tudom mondani, hogy esélyt mindenki megérdemel." - Igen, bár az én olvasatomban ez az EGY esély akkor van, amikor összejövünk, nem később. Szerintem ha a bizalmat egyszer eljátsszák, annak lőttek, nálam legalábbis biztos.
Buta és naiv ember felejti csak el a megcsalást és bocsájtja meg!
Én egyet sem bocsátanék meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!