Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől függ hogy egy férfi mennyi mindent tesz meg egy nőért?
Mert látom a környezetemben hogy némelyik nőért mennyi mindent megtesz a férfi,pedig meg sem érdemli.
És olyan rendes,gondoskodó nők is vannak akiket szinte kihasznál a párjuk.
Na ez f-sza.
Én pont olyan voltam, hogy mindent megtettem a volt csajomért, de tényleg, bármit. Ugyanakkor szavakkal ezt nem fejeztem ki, nem lógtam a nyakán, mert nem vagyok ilyen sülve-főve együtt, érzelgős típus, sőt, sok egyedüllétre van szükségem.
Neki meg pont ez volt a baja, mindig ezzel szívta a vérem, hogy oké, hogy mindent megteszek érte, de érzelmileg, szavakkal nem tudom ezt a ragaszkodást kifejezni, és ez neki rossz.
Hát.. franc se érti a nőket, komolyan..
Nálunk jól indult minden.Hozzám költözött,szerettük egymást,véglegesnek akartuk mindketten a kapcsolatunkat.Mondjuk az elején annyi zavart hogy teljesen kisajátított,értem ezt arra hogy olykor rám telefonált hol vagyok,mert már jön is értem,hozzám. Hát például ez rosszul érintett,mentem mondjuk a szüleimhez,úgy volt egyedül. Ő szerintem viszonylag szabad volt,de mivel autóval közlekedett bármikor a rendelkezésére kellett álljak. Ezen vitatkoztunk,bár ő ezt másképp látta,azt mondta csak szeretetből tette. Aztán jöttek a hétköznapok,dolgoztunk mindketten,próbáltam úgy csinálni mindent ahogy normálisnak gondolom. Főztem neki is,bevásároltam neki is,elviseltem a hobbiját. Gondoltam ő máshol segít amiben tud. Aztán kiderült nem tud semmiben,amikor szóba hoztam ezt neki azt mondta hogy önmagáért szeressem és a jó tulajdonságaiért. Rosszul esett egy idő után és már én sem kezdtem úgy megtenni érte dolgokat.
Ráadásul anyagilag sem számíthattam rá semmiben,magát nézte.
# 9
Ettől függetlenül léteznek olyan viselkedésminták, amik majdnem minden nőre jellemzőek, ezek a tipikus női jellemvonások.
Ahogy léteznek olyan viselkedésminták, amik meg majdnem minden férfira jellemzőek, ezek meg a tipikus férfi jellemvonások.
Az 1-2 kivételnek nincs jelentősége, ha statisztikai alapon nézed, hogy milyen valószínűséggel futsz bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!