Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Tényleg baj a férfiaknak ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg baj a férfiaknak ha valaki amolyan "kence-ficés" lány?

Figyelt kérdés

Biztos láttatok már ilyen vicceket, hogy a fürdőben egy tusfürdő a férfié, egy rakás más dolog meg a nőé.

Nos, én pont ilyen vagyok. Egymillió szépítkezős cuccom van, mindenféle területre. :D Mindent magamnak veszek, nem kell senkinek ezt anyagilag finanszírozni, csak belegondoltam, hogy vajon ez tényleg akkora nagy baj? Szeretem ápolni a testem, a hajam, nekem ez amolyan relaxálás nap végén, ha stresszes vagyok. Nem is kések emiatt programokról, időben elkészülök mindennel, csak tényleg rengeteg kence-ficém van. :D

Ez tényleg baj?

2016. nov. 28. 17:47
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
23%
Annyi butaságot mondott a 10-es, aki nyilván SEMMIT nem ért ezekhez... jó ég.
2016. nov. 28. 19:39
 12/27 anonim ***** válasza:
93%

#11: Pl? Hogy lehet őket szekrényben is tárolni?

Annyi ellenérvet írtál az állításaimra, hogy nyilván SEMMIT sem fogtál fel belőlük.

2016. nov. 28. 19:40
 13/27 anonim ***** válasza:
50%
#12 Hagyjad, ő az aki valószínűleg szabadidejében ilyen termékbemutatós csodavideókat néz, ne is próbáld nekik elmagyarázni hogy pénzkidobás az egész.
2016. nov. 28. 19:43
 14/27 anonim ***** válasza:
0%

Nem, ez a tipikus duma, hogy nem használ. Minden, ami a nőknek lett kitalálva, csak játékszer. A kémikusok a laborban meg azért kapják a fizut, hogy egy nap alatt összeöntsenek valamit, ami ÚGYSEM hat, aztán bulizzanak.

Fognád a kicsi kacsódat, beütnél pár szót a google-be, már okosabb lennél. De nem.

2016. nov. 28. 19:43
 15/27 anonim ***** válasza:
Na, megérkezett a másik ostoba aggszűz.
2016. nov. 28. 19:44
 16/27 anonim ***** válasza:
91%
# 7-es. Igen, beszívódik pár perc alatt. Az illata, viszont marad:(((( Nekem az nem jön be. Az lenne a baj, hogy másik ágyban alszok. Különben, semmi gondom, azzal, ha valaki bírja, én nem. Egy tusfürdős zuhany, utána tiszta vízzel öblítés és kész.
2016. nov. 28. 19:49
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

#14: Vicces, hogy pont a volt kémiatanárom kezdett el imádkozni órán a lányoknak, hogy ne használják ezeket a dolgokat. Gondolom, ő nem kapott elég pénzt... De egyszer nézd meg azt is, hogy a marketingesek mennyit keresnek.

Írjam be a google-ba, hogy miért panaszkodik annyi fodrász, hogy szét van roncsolva egy csomó lány haja a sok csodaszertől? Vagy azt, hogy lényegtelen, hogy milyen anyagot kensz az arcodra, mert ha órákig áll rajta, úgyis eltömíti a pórusokat? Vagy mit írjak be a keresőbe?

Az meg milyen szöveg, hogy ami nőknek lett kitalálva, az csak játékszer? HOL írtam én ilyet? Az előítéleteid tartsd meg magadnak, mert teljesen alaptalanok.

2016. nov. 28. 19:50
 18/27 anonim ***** válasza:

Ó, a kémia tanárod? Bizonyára elismert szakember lehetett.

Személyes tapasztalat nem számít? Az, hogy órákat töltök azzal, hogy minden összetevőnek utánanézek?

Te írtad, hogy ezek értelmetlen dolgok. Tehát csak játszásiból vannak több tízezer forintos krémek.

Volt már a kezedben krém, hogy lásd rajta a "nem komedogén" feliratot?

A haját meg bárki el tudja otthon rontani. Hővédő nélkül vasal, ész nélkül fest. Nem mondtál újat.

De általánosítani, hogy egyetlen krém sem jön be egyetlen nőnek sem...

2016. nov. 28. 19:57
 19/27 anonim ***** válasza:

#18: Ki számít neked elismert szakembernek? Van pár díja, idén Prima-díjat kapott. Dr. Miklós Endréné.

De, számít a személyes tapasztalat. Olvasd vissza, hogy mit írtam, mert láthatóan tényleg nem fogtál fel belőle egy csomó dolgot.

"Te írtad, hogy ezek értelmetlen dolgok. Tehát csak játszásiból vannak több tízezer forintos krémek. "

Igen, ezt írtam. Újra kérdezem: HOL írtam, hogy ami nőknek van kitalálva, az játékszer? Csak, mert ebben sehol sem írtam nőkre vonatkozó dolgot. Férfiaknak is van egy csomó ilyen készítmény kitalálva.

Volt már kezemben krém, amin láttam azt a feliratot. Attól még nem hozta azt a hatást és egy lány ismerősöm ki is dobta a kukába. Az 1000 forintos gagyi fülhallgató is gigamega hangzást ígér, de sehol sincs még az 10.000 forintoshoz képest sem! :D Tényleg nézz utána a marketingnek.

"De általánosítani, hogy egyetlen krém sem jön be egyetlen nőnek sem..."

Ezt sem írtam. Valakinek, valami, biztos, hogy bejön. De aki túltolva használ mindent, annak kétlem, hogy pont mind használna. És azt is kétlem, hogy a tényleg hatásos 100.000 feletti értékű cuccokkal szokták a lányok manapság telepakolni a polcokat otthon.

2016. nov. 28. 20:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Valakinek, valami, biztos, hogy bejön. De aki túltolva használ mindent, annak kétlem, hogy pont mind használna"

De épp ez az. Annyi termék van, hogy lehetetlenség lenne nem megtalálni, ami bejön neked. Nekem pl. kisujjkörömnyi nagyságú (lehet, hogy ez nem értelmes kifejezés) bőrdarabok hámlottak az államról. Rengeteget kellett kísérleteznem, mire rátaláltam arra, ami nem szárított.

A testvéremnek a bőrgyógyász mondta, hogy el kell fogadnia, hogy ilyen a bőrtípusa, hogy gyulladt pattanások nőnek a fején. (Már huszonéves.) Ő is megtalálta azt, ami bevált neki.

Nem, nem mindegyik drága krém jó mindenkinek. Főleg mivel sokan nem is ismerik a bőrtípusukat. Van, amiből a párszáz forintos változat a legjobb. Én is használok ilyeneket.

De az arcunk van a legtöbbet kitéve az időjárás viszontagságainak. Nekem a hidegben most a kezem száradt ki, vörös és csípi a meleg víz. Be fogom estére kenni. Miért kéne az arcommal máshogy tennem?

Ráadásul általános szabály, hogy a megelőzés mindig könnyebb, mint a már kialakult probléma kezelése.

2016. nov. 28. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!