Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Meg lehet engem érteni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet engem érteni vagy szorítsam össze a fogam?

Figyelt kérdés
Sajnos én már nem ünnepelhetek a szüleimmel, de a párom és családja kötelez, hogy velük legyek. Ez nekem nem olyan jó érzés, hiszen ők nem az én családtagjaim. Meg lehet ezt érteni, hogy valaki egyedül akar lenni inkább vagy erőltessem meg mindig magam? L:24

2016. nov. 26. 18:02
 1/8 anonim ***** válasza:
41%
én teljesen megértelek, sajnálom, hogy párod ilyen értetlen, talán próbáld neki szájbarágósan elmagyarázni a dolgot
2016. nov. 26. 18:06
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem szép dolog, hogy a barátod áthívott a családjához karácsonyra. Egyedül miért lenne jobb?
2016. nov. 26. 18:07
 3/8 anonim ***** válasza:
csak akkor ünnepelj velük ha te is szeretnéd. csak vannak annyira empatikusak, hogy megérték.
2016. nov. 26. 18:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Figyu, teljesen átérzem mit érzel, ha otthon maradsz egyedül és a szüleidre gondolsz majd, ugyanúgy fájni fog a párodnak s családjának, hogy nem vagy ott velük, hisz szeretnek-kedvelnek.

Menj el, ha tudsz beszélj nekik pár szót majd arról mennyire hiányzik a családod, ha nem, akkor lopj pár percet a fa alatt mikor egyedül vagy náluk, s gondolj a szeretteidre kik már nincsenek Veled, és a csillogó szemeid látva, majd tikon veled éreznek.

2016. nov. 26. 18:09
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Is-is.

Most egyrészt érthető amit írsz, de másrészt így meg a barátod kényszerül választani aznap. Veled vagy a családjával legyen? Egyik se jó.

ui. pár nap múlva talán pont az ő kérdése lesz itt, hogy kit válasszon aznap...

2016. nov. 26. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
45%
Semmire ne engedd h kényszeritsenek téged!ha neked jobb egyedul a párodnak meg kéne ezt értenie
2016. nov. 27. 12:20
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Keress olyan pasit akinek nem fontos a családja. Bár nekem ilyen biztos nem kéne. De neked csak ilyen való, ha nem tudsz a családjára úgy tekinteni, mintha a tiéd is lenne. Vagy hagyjon ott téged mindig egyedül ha látni akarja a családját? Ha gyereketek lesz akkor is menjenek nélküled? Ne értsd fére, nem a te családod kell helyettesíteniük, de ha komolyan gondolod a kapcsolatot akkor el kell fogadni hogy a párunknak van egy családja aki mostantól a te családod is. Én nem várnám el a páromtól, hogy hanyagolja a családját csak mert nekem már nincs. Vagy nagyon friss ez a dolog? Nem nagyon tudom beleélni magam, mert onnantól hogy össze jöttünk mi egy család vagyunk amibe az én szüleim, testvéreim is beletartoznak es
2016. nov. 28. 16:32
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Bocsánat előbb elküldte. Szóval az én szüleim/testvéreim és az ő szülei,testvérei is. Olyan padi meg nem kéne aki nem fogadja el az én családom vagy nem kíváncsi a sajátjára.
2016. nov. 28. 16:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!