Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért álmodtam két pasival is amikor szerelmes vagyok a páromba?
Figyelt kérdés
Egyikkel csak flörtölés volt meg véletlen szájra puszi. Másikkal meg együtt aludtam hozzá bújtam. Mi lehet az oka annak ha ilyet álmodunk?2016. nov. 18. 15:34
1/10 anonim válasza:
Mert nő vagy, sosem elég ami van.
2/10 anonim válasza:
Az ég világon semmi oka sincs. Oltári nagy baromságokat vagyunk képesek álmodni, aminek köze sincs a valósághoz.
3/10 anonim válasza:
Én a múltkor azt álmodtam, hogy egy mexikói drogkartell törzshelyén kergettem egy levegőben repkedő élénk narancsárga csikóhalat.
Ennyit arról, hogy az álmokból bármilyen messzemenő következtetéseket lehet levonni, főleg, ha nem visszatérő álomról van szó.
4/10 anonim válasza:
En azt almodtam, hogy mososzeres kavet ittam, vajon mi lehet az oka?????
5/10 anonim válasza:
Juj, akkor most mi lesz? Én meg azt álmodtam, rólad húztam le a bugyit.
6/10 anonim válasza:
Kit érdekel?! Ennek semmi oka sincs!
7/10 A kérdező kommentje:
Ha kit érdekel minek nyitod meg a kérdést istenem
2016. nov. 18. 18:19
8/10 anonim válasza:
lehet hogy szerelmes vagy de nem kapod meg az ágyba amire vágysz.
9/10 anonim válasza:
Szerinted mi oka lehet mégis? Mert szerintem k.urávra semmi.
10/10 anonim válasza:
semmi különös oka sincs, sokszor sok hülyeséget álmodunk.Nekem is volt már olyan hogy mással álmodtam, közben pedig van párom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!