Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok egy vita után miért akarnátok kötekedni a pasitokkal?
Barátnőm sajnos okkal részben haragszik rám.Azt írta nem akar velem beszélnu.Tegnap "megszólt" - én kötekedésnek éreztem - azzal hogy a kávéfelfogó edényben (2 korty)
"Még van benne kávé" - eddig nem tette.
Azt sejtem hogy bánthatja a bűntudat ahogy viselkedett velem amit nyeltem mert tudom sokat dolgozik, viszont a lenéző viselkedés az nem mentség erre amit végül szóvá is tettem.
Lehet velem van a gond, de ezt nem érzem annyira kötekedésnek, vagy vitának, de persze nem ismerem a részleteket, csak amennyit ideírtál.
Azonban biztosan van némi probléma a kommunikációtokkal, ezen kéne javítani. Erre utal az is, ha valamelyik fél apró dolgokon akad fent, kötekedik, feszültséget generál. Ilyenkor érdemes a másik félnek megőrizni a nyugalmát, és kideríteni a probléma valódi forrását (ami lehet a munkahelyi stressz is, amit említettél). Ha ilyesmi kiderül egy ilyen viselkedés kapcsán, akkor azt kell megbeszélni, megnyugtatni a másikat. Sok esetben ilyenkor magától is érzi az illető, hogy rosszul reagált, és bocsánatot kér. Ellenben, ha ez nem történik meg, akkor szóvá lehet tenni, hogy megbátott a viselkedésével, de nem haragszol, ellenben legközelebb próbáljon meg jobban reagálni a stresszre és ne rajtad vezesse le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!