Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi hogy odaadjam?
Sziasztok!
Páromról lenne szó. Összeköltöztünk (vagyis én hozzá) lassan 2 év után. Főzök,mosok takarítok, nincs szüksége bejárónőre, mégis hívja csak kevesebbet hogy "levegye rólam a terhet". A rezsiről szó sem lehet, mivel a lakás 50%-án hitel van, így azt mondta hogy mivel azt ő vállalta ő fogja fizetni. Ezzel együtt semmi mást nem fizetek. Lehet várjak még? Lehet 1-2 hónap és megengedi mert látni fogja hogy nőnek a költségek még ha nem is nagyon? Tény hogy nagyon jól keres, többet mint én, de nem akarok eltartott lenni. Nem vagyok ilyen. Ti mit tennétek? Várjak még? Vagy próbálkozzak?
24/L 27/F
Az van, hogy teljesen feleslegesen pattogsz baromságokon.
Akkor lepd meg olyan programmal, amit már régóta szeretne (pl. barlangászás, kalandpark, mozi...).
Ezzel tönkre fogod vágni a kapcsolatotokat, ha még sokat hisztizel. NEKI megfelel így, és NEM ezt jelenti az eltartott dolog, hanem, hogy soha egy gyufát nem veszel, vagy állandó dzsuva van nálatok.
Ha megveszi hamarabb, akkor értelemszerűen te majd legközelebb vásárolsz be. Nem kell forintra pontosan elszámolni - ha valóban főzöl, mosol, takarítasz, ahogy írtad, azzal is jócskán dobsz be a közösbe. Ha forintosítani akarod, számold ki, mennyivel kevesebbszer jön a bejárónő... :) Az mind a te hozzájárulásod.
Mivel felajánlottad a dolgot, ezért biztos lehetsz benne, hogy a párod jelezni fog, ha plusz pénzre van szüksége. Addig meg szállj be ott, ahol tudsz.
Az is jó megoldás lehet egyébként, hogy amit bedobnál a közösbe, azt félreteszed, és az nem a te, hanem a TI megtakarított pénzetek lesz. Közös dologra lehet belőle költeni, ha valami elromlik és cserélni kell, vagy nyaralás, bármi egyéb.
Utolsó: erre én is gondoltam hogy azt az összeget félreteszem.
Köszi a válaszokat! 4ig dolgozom aztán bevásárlás :D reggel mikor ő már elment körbekentem mindenen és láttam hogy pár dolog fogyóban van. Megelőzöm :D mire hazaér addigra vacsi lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!