Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Honnan tudhatom hogy lakáson...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatom hogy lakáson belül kerül az asszony?

Figyelt kérdés

Egy hete volt egy nézeteltérésünk.Azóta,de lehet csak véletlen egybeesés kinn eszik a konyhában,kiül a konyhába és még a táskáját is kiviszi.Előtte benn a szobában evett,ott pihent és a táskát is bent hagyta.

Ma 1 hét utan megkérdeztem tőle amikor már igen kezdett zavarni az új szokása,viselkedése hogy:

"-Valami baj van?"

"-Nem nincs most voltak kinn a gázszerelők."

"-Velem van a bajod?"

"-Nem" - lényegében házimunkára hivatkozott és hogy lassan indul melóba.

Annyit nem hagyott hogy elmondjam azért kérdeztem mert a nézeteltérésünk óta úgy érzem kerül engem.Lehet csak a fáradság miatt türelmetlenebb mert azt tapasztalom nála van hogy egyből támadó védekezést vesz fel.

2016. nov. 2. 13:15
1 2
 11/11 Templeton Peck ***** válasza:
Még mikor gyerek voltam és öregemékkel éltem akkor apám adta elő ugyanezt, istenem, hogy egyesek mennyire nem kapcsolat érettek...
2016. nov. 4. 20:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!