Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy tudja ezt megtenni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudja ezt megtenni?

Figyelt kérdés
Összevitatkoztunk a párommal és meg akart verni, de figyelmeztettem hogyha meg akar verni ,feljelentem.Sajnos nem túl észkombájn és nem érti sokszor amit szeretnék.Ilyenkor felkapja a vizet és nekem akar jönni. Nem tudott megütni és mérgében kergette a kicsi nyuszimat,míg végül elkapta és akkorát rúgott a nyusziba hogy eltört a lába. Régen egy másik nyuszimat is eltemette. Miért bánt eg ártatlan kis állatot hiszen az nem tehet semmiről?Vérzik a lelkem és fáj hogy szegényke szenved amiatt amiről nem is tehet.Próbáltam megállítani de nem tudtam. Hogy tudta ezt tenni egy férfi egy pici kis nyuszival? Ez normális hogy a vitát így kell lezárni?

#bántalmazás #pici kedvencemet
2016. okt. 16. 22:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
87%
2 psychopata egy pár. Az elmebajos férfi és egy nő aki nyulakkal él egy szobában. Még pár beteg szereplő és kész a következő American Horror Story évad. Én is beleillek, dont worry
2016. okt. 16. 22:21
 2/12 anonim ***** válasza:
81%

Amilyen rózsát szakítasz olyat szagolsz.

Zsák a foltját mindig megtalálja.

Hasonló a hasonlót vonzza.

2016. okt. 16. 22:29
 3/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%

És te normális vagy,hogy egy olyannal élsz együtt,akinek a pszichiátrián a helye?

Meddig vársz? Amíg a te lábad-kezed el nem töri? Vagy félholtra ver?

A védtelen lényeket kiteszed egy ilyen rohadmánynak????

A gyerek is védtelen! Őt addig üti,amíg mozog,mert el sem tud szaladni.

Az állatot jobban sajnálom,mint téged.

Neked van eszed,mégis hagyod...

Ugye tudod,hogy ennek a fele sem tréfa?...

2016. okt. 16. 22:35
 4/12 rrrrrreennnnn ***** válasza:
100%
A gyereket persze úgy értem,ha szülsz neki.
2016. okt. 16. 22:37
 5/12 anonim ***** válasza:
95%
Szegény nyuszi azért szenved mert te egy barom vagy.
2016. okt. 16. 22:43
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Bantalmazo kapcsolatban elsz. A nyuszi porul jart, helyetted kapta, amit kapott. Idovel ez rosszabb lesz!
2016. okt. 16. 23:36
 7/12 anonim ***** válasza:
43%

Te sose vitáztál még szerintem.

De ő se.

2016. okt. 16. 23:52
 8/12 anonim ***** válasza:
Addig szabadulj meg tőle amíg nem késő!!!
2016. okt. 17. 07:24
 9/12 anonim ***** válasza:
51%

Azt tudod, hogy állatkínzásért is fel lehet jelenteni?

Egyébként meg vegyél 4-5 nyulat tartalékba, hogy ha vitatkoztok, azt rugdossa agyon, és ne téged. Mert ha elfogy a tapsifüles, te rajtad vezeti le a feszültséget.

Ha neked ilyen pasi kell, meg is érdemled!

Gondolom nem kellesz másnak, csak egy ilyen agresszív, fogyatékos baromnak.

2016. okt. 17. 07:28
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Vérzik a szíved a nyusziért, de azért a verést helyette nem vállalod be... Ha végignézed, hogy megöli/veri a nyulaidat, akkor pont olyan vagy, mint ő, téged is nyugodtan fel lehetne jelenteni. Az ilyeneknek kellene patkányméreg basszus, nem az ártatlan kisállatoknak, akiket az undok szomszédok megmérgeznek... Nincsenek szavak, mennyire gusztustalan egy emberi lény vagy- te is, mert ennek kiteszed a kisállataidat, majd itt sírsz nekünk, hogy hogy sajnálod őket. Ez a te hibád, basszus! Ő egy elmebeteg, akit pszichiátrián kellene kezelni, de te a jelek szerint nem vagy az, mégis eltűröd ezt.

Amúgy nem normális, de ez nem is vita. Ez családon belüli erőszak, plusz állatkínzás. Mit tud, amiért nem dobtad ki egyből, amint megölte egy nyuszid? Nekem csak egy macskám van, de ha szándékosan, agresszióból ölné meg, nem szereznék még húsz másikat, hogy azokon is kiélje a pszichopata vágyait.

2016. okt. 17. 07:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!