Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan reagálnátok ha a párotok tartaná magánál a ti telefonotokat folyton és csak jó indokkal adja oda?
Figyelt kérdés
A tesóm párja csinálja ezt, 12évvel idősebb nő, elvált, az exférj a szomszédban lakik egyedül, a tesóm elvált több100km-re van a volt felesége az új párjával, teljesen békében váltak el, közösen megegyeztek, a válás utáni első évben a volt felesége küldött egy névnapi üzenetet hogy boldog névnapot! xy, ennyi, nem is válaszolt rá, de már ennyi után be kellett számolnia hogy kit hívott, mit csinált, pontosan. Végtelen jóindulatú a testvérem, nem csalta meg ezt a nőt, semmit se csinált és a nő rászokott erre most. Sokszor először ő veszi fel a telefont és átadja... Most viszont már csak akkor adja oda neki ha jó indokot mond pl a megnézek valamit az nem, akkor nem adja oda, puffog hogy ezért nem kapod meg, hiába szól rá erélyesebben a tesóm, nem, csak ha pontosan megmondja mire kell, akkor adja oda és utána kéri is vissza!2016. okt. 16. 19:51
11/14 anonim válasza:
Szerintem a kérdés azért lenne okafogyott esetemben, mert el se jutnék idáig. Kínosan ügyeltem arra világéletemben, hogy betegesen féltékeny emberrel ne kezdjek kapcsolatba (ennek azért vannak jelei már az elején is).
12/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem kamu és igazából azért nem tudna tőle megszabadulni mert közös a vállalkozásuk, gondolom a nő kisemmizné kb. és a tesóm imádja azt a vállalkozást, ő csinálta, csak bevette a nőt amikor összejöttek, alapból már alkalmazott volt, de akkor még normális volt tényleg... :\ Erre kb egy hete szokott rá. Nem is tudok vele beszélni így, pedig még a szüleink is rászóltak a nőre hogy ez milyen már?! Ő meg annyit mondott hogy: így értelmesen használja a telefont. Ez után amúgy hazamentek, vagyis a nő mondta hogy jólvan menjünk.
2016. okt. 17. 16:18
13/14 anonim válasza:
PAPUUCS! Ha a tesód hagyja, akkor jó ez így neki, nem sajnálom!
14/14 anonim válasza:
Régi kérdés, csak most akadtam rá... Vicces:)
Egy ilyen ember nem lenne a párom az azt követő perctől kezdve, hogy ezt először benyögi. Csak nyomós okkal adná oda az ÉN TELEFONOMAT? Röhejes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!