Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérdezzek rá én?
Ha nem akarod raerőltetni, akkor viselkedj is úgy. Egy 41 éves férfi hidd el, pontosan tudja, hogy mit akar. Ha el akarna venni, megteszi, nem kell hozzá nagy felhajtás, csak két tanú (persze lehet máshogy is, de a korotokból ítélve elég valószínű, hogy legalább egyikőtök volt már házas).
Megbántani nem akarlak, de az eljegyzések egy részéből nem szokott esküvő lenni pont az ilyen erőszakos viselkedés miatt. Az eljegyzésbe a férfiak belemennek, mert gyakorlatilag bármikor felbontható, de esküvőig van az úgy, hogy nem jut el a "boldog" jegyespár.
Az én örömöm amúgy nem is lenne felhőtlen, ha úgy állnék az oltár előtt, hogy tudom, ez az egész felhajtás csakazért van, mert kierőszakoltam a dolgot.
"Ami nem megy, azt nem kell erőltetni!"
41-35 évesen, 1 év jegyesség után még nem beszéltek róla? Látom téged sem nagyon zavar a dolog. Nálunk kb 1 nap után a leánykérés lejártával már tervezte a feleségem a virágcsokrokat...
HACSAK a pasi nem azért kért meg, hogy lenyugodjál, de nincs kedve hozzád menni (sokan csinálják, mert akkor a lányok úgy hiszik megy a szekér)
Úgy volt eljegyzésetek, hogy is nem beszéltetek arról, hogy mikorra tervezitek az esküvőt, illetve az esetleges gyermekvállalást (már ha van ilyen szándékotok)?
"de az eljegyzések egy részéből nem szokott esküvő lenni pont az ilyen erőszakos viselkedés miatt"
A kérdező még csak nem is kérdez rá a dologra. Elég sajátos fogalmaid vannak az erőszakos viselkedésről. xD
Isten óvja a férfiakat tőled, meg a hozzád hasonló piócáktól!
Megvolt az eljegyzés, most az esküvőt sietteted. Ha az megvan, rápörögsz az első gyerekre. Majd a másodikra. Esetleg harmadikra.
Ahelyett, hogy gondolkodnál egy kicsit. Ha ez a pasi belemegy a te kedvedért az esküvőbe, meg a gyerekcsinálásba, tuti, hogy nem fogja örömét lelni benne, ergo, könnyeben ki fog az idilli házasságából lépni, hiszen csak egy ráerőltetett dolog az egész.
El tudom képzelni, mit össze fogsz még hisztizni azért, hogy végre téged is vegyen már el valaki. Utàna meg jössz ide sírni, hogy kevés a gyes, apucin hogy lehetne még több gyerektartást bevasalni.
Én a pasid helyében akkor kezdenék csomagolni, amikor belekezdesz az esküvőtèmába.
Köszönöm! :)
Szerencsére te egy végtelenül nőies, intelligens és kedves ember vagy. Biztos nagyon boldog veled a jegyesed.
# 6
Attól, hogy tényleg azt tartod természetesnek, hogy egy férfiban 41 évesen ne legyen annyi józan ész, gerinc, illetve olyan fokú felelősségvállalás saját maga, a párja és a közös jövőjük iránt, hogy akkor jegyezzen el valakit, ha van közös jövőképük, nem pedig hárításra, menekülésre, kivárásra játszik, hogy majdcsak kifutnak az időből?
Már ne haragudj, de szerintem a te józan ítélőképességedet lehet megkérdőjelezni, ha - abban az esetben, ha gyereket, gyerekeket szeretnének a párjával - úgy gondolod, hogy egy 35 éves nőnek pusztán várnia kell ez ügyben, hátha évek múlva magától szóba hozza a dolgot a férfi, ha meg nem, sebaj, majd lemond egy számára annyira fontos dologról, mint az anyaság, mert a vőlegénye 41 évesen még nem érzi magát érettnek az apaságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!