Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek esetleg tapasztalat?
Eleve nagyon gáz dolog úgy odaköltözni egy házba, hogy nem csak hogy nem segítesz be anyagilag, de ők tartsanak el. Ráadásul te itt épp anyósjelöltékhez szeretnél beköltözni, ami a körülmények nélkül is garantált katasztrófa (nézz meg bármilyen korábbi kérdés anyóshoz költözésről). Részemről ez egy dupla nem.
Ha nagyon oda akarsz költözni, legalább ne élj vissza a vendégszeretetükkel, és adj be valamennyi pénzt a kaszába. Még így is jobban megúszod mint albérletben.
Saját házra gyűjteni anélkül, hogy együtt éltetek volna, az egyik legnagyobb felelőtlenség. Legalább annyira, mint 3 hónapos kapcsolat után gyereket vállalni.
De mindegy, csináljátok csak, nem én fogok koppanni. Csak ne gyere ide sírni majd fél év múlva, hogy jaj szemét anyós.
Ne parázz, semmi okod rá.
Én se volnék benn biztos, hogy a 18 éves korban kezdett kapcsolatot a sírig tartanak, de azzal se kell foglalkozni, meg ezzel a pénzemberrel se, aki oltogat.
Jó egy évig anyóséknál laktunk mi is, a világon semmi probléma nem volt se a villanyszámlából, se a takarításból.
Lehet az intelligensen, szeretetteli légkörben megoldani.
Miért nehéz azt elképzelni, hogy vannak normális, becsületes emberek is?
Még egy anyós is lehet olyan. Volt nekem is, a válásig szinte konfliktus nélkül elvoltunk - nem is kevés időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!