Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez zavarna mast is?
Engem már az zavarna, hogy egy olyan ember vigyáz az én gyerekemre, aki nekem senkim.
Ha külön szobában alszik, akkor valahol megérhető, azt
mégsem várhatod el, hogy nektek tesz szívességet, aztán
meglett férfi létére hazamenjen aludni az anyjához.
Amerikában a babysitterek 90% ott lakik a családnál....
Engem már az zavarna, hogy egy olyan ember vigyáz az én gyerekemre, aki nekem senkim.
- szövegértés egyes.
Kérdező, mit vársz, a gyerekek legyenek egyedül éjszakába nyúlóan?
Vagy ez, vagy ott az APJUK, vagy viszi a mamához őket.
Bár engem az jobban zavarna, hogy a párom ilyen szinten szrik a saját gyerekére.
Nagyon furcsa helyzet, az biztos, én még nem is hallottam ilyenről...
Ha viszont csak pár hétről van szó, akkor ki lehet bírni.
Engem is zavarna, de ha ti kértek tőle szívességet, akkor igazából szerintem ezen nincs jogod felháborodni.
Megoldások a problémádra:
- Ha már a párod éjfélig dolgozik, akkor legalább te próbálj meg időben hazaérni, és vigyázz te a gyerekekre, hogy ne a volt férjnek kelljen.
- A volt férj vigye el magához a gyerekeket erre a pár hétre, amíg rendeződik a dolog nálatok és a párod talál normálisabb állást.
- Vigyázzon a gyerekekre a nagyi, aki - ha jól értem - ugyanabban a városban lakik, mint ti (szerintem a nagymama ott is alhatna nyugodtan nálatok, de ha ebbe nem egyezik bele, akkor akár a gyerekek is átköltözhetnének hozzá erre a kis időre).
- Fogadjatok babysittert, aki a volt férj helyett vigyáz a gyerekekre, míg ti haza nem értek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!