Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez zavarna mast is?

Figyelt kérdés
Egyutt elek a parommal de a munkam miatt keveset vagyok othon. A parom is dolgozik sokszor ejfelig es ezert a volt ferje szokott vigyazni a kozos gyerekeikre. Ezzel nincs is semmi bajom. Azzal mar igen h erre hivatkozva rengeteg idot tolt nalunk es a het majdnem minden napjan nalunk alszik. Jo en azt is megertem h messze lakik mas varosban de ugyan abban a varosban van az anyja is. Ott is elferne.

2016. szept. 10. 05:48
 1/10 anonim ***** válasza:
Engem ez nagyon zavarna. Érthető és természetes, hogy zavar.
2016. szept. 10. 06:06
 2/10 anonim ***** válasza:

Engem már az zavarna, hogy egy olyan ember vigyáz az én gyerekemre, aki nekem senkim.

Ha külön szobában alszik, akkor valahol megérhető, azt

mégsem várhatod el, hogy nektek tesz szívességet, aztán

meglett férfi létére hazamenjen aludni az anyjához.

Amerikában a babysitterek 90% ott lakik a családnál....

2016. szept. 10. 06:35
 3/10 anonim ***** válasza:
2# Nem a kérdező gyerekekről van szó. De sajnos ez ilyen. Engem k.urvára zavarna. De igy legálabb együtt tud lenni a gyerekeivel. Bár ha jól értem amikor a gyerekekre vigyáz akkor ha ti megjöttetek el tudna me mi az anyukájához, aki ugyanott lakik? Mondjuk én azt is megértem, hogy mire a párod éjfélre hazaér, akkor a volt férj nem akar már éjjel lelépni. Ez mindenképp gáz. Én tudom magamról, hogy nekem ez nem nem , úgyhogy semmi esetre sem jönnék össze elvált gyerekessel.
2016. szept. 10. 07:29
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Ha anyuka annyit dolgozik, hogy kb sosem latja a gyerekeit,a volt ferj pedig barmikor ugraszthato egy tavoli varosbol is,miert nem az apa neveli a gyerekeket?
2016. szept. 10. 07:34
 5/10 anonim ***** válasza:

Engem már az zavarna, hogy egy olyan ember vigyáz az én gyerekemre, aki nekem senkim.

- szövegértés egyes.

Kérdező, mit vársz, a gyerekek legyenek egyedül éjszakába nyúlóan?

Vagy ez, vagy ott az APJUK, vagy viszi a mamához őket.

Bár engem az jobban zavarna, hogy a párom ilyen szinten szrik a saját gyerekére.

2016. szept. 10. 13:28
 6/10 A kérdező kommentje:
Nos h ne legyenek felre ertesek. Ez a helyzet csupan parhetes. A parom elvesztette az elozo munkajat es muszaj volt mast talaljon ..sajnos ezen a helyen ejfelig dolgozik. Ezert a volt ferje van a gyerekekkel.. Ezzel nekem sincs bajom. A bajom inkabb azzal van h miutan haza er a parom az ex akkor is ott marad holott lenne hova mennie. A parom sokat foglalkozik a gyerekekkel es eddig is foglalkozott.
2016. szept. 10. 14:50
 7/10 anonim ***** válasza:

Nagyon furcsa helyzet, az biztos, én még nem is hallottam ilyenről...

Ha viszont csak pár hétről van szó, akkor ki lehet bírni.

2016. szept. 10. 21:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Engem nagyon zavarna... Es feltekeny is lennek h ki tudja mit csinalnak mikor hazaer a parod... Szerintem mond meg neki hogy ha a parod hazaer akkor mehet az anyjahoz... 25L
2016. szept. 11. 10:03
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem is zavarna, de ha ti kértek tőle szívességet, akkor igazából szerintem ezen nincs jogod felháborodni.

Megoldások a problémádra:

- Ha már a párod éjfélig dolgozik, akkor legalább te próbálj meg időben hazaérni, és vigyázz te a gyerekekre, hogy ne a volt férjnek kelljen.

- A volt férj vigye el magához a gyerekeket erre a pár hétre, amíg rendeződik a dolog nálatok és a párod talál normálisabb állást.

- Vigyázzon a gyerekekre a nagyi, aki - ha jól értem - ugyanabban a városban lakik, mint ti (szerintem a nagymama ott is alhatna nyugodtan nálatok, de ha ebbe nem egyezik bele, akkor akár a gyerekek is átköltözhetnének hozzá erre a kis időre).

- Fogadjatok babysittert, aki a volt férj helyett vigyáz a gyerekekre, míg ti haza nem értek.

2016. szept. 12. 08:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha a parod ejfelig dolgozik,akkor kb 1 ora korul er haza.A volt ferj ebren varja,vagy mar alszik? Mert az kulon szep gesztus volna toletek,ha elvarnatok, hogy az ejszaka kellos kozepen keljen fel,huzzon el amerre csak akar,mert mar nincs ra szuksegetek.Masnap meg lehet, hogy dolgoznia kellene, de nem tudta kipihenni magat.
2016. szept. 12. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!